Care sunt avantajele si dezavantajele platformei ShopMania BIZ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am tot cautat informatii despre platforma ShopMania si nu am gasit mai nimic. Daca sunt detinatori de platforma, as dori si eu sa stiu care sunt avantajele si dezavantajele platformei. In caz ca intampin o problema, cat de responsive sunt ei sau cat de mult ma pot ajuta.

Mi-am facut un cont de test, pentru a vedea platforma si s-o analizez, doar ca sunt putin confuz pentru ca nu am gasit niciun ghid despre shopmania sau the insides care sa te ajute sa ai un magazin mai bun.
Nu am gasit recenzii sau forumuri unde sa se discute despre probleme pe care le gasesc oamenii in platforma.

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Moisha 5 ani 1 raspuns 2216 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Salut. Variantele de planuri de hosting sunt aici: https://biz.shopmania.com/plans
    Cu ceva vreme in urma am lucrat si eu cu ei, pe planul gratuit, cel cu maxim 50 produse. Functiona foarte bine, in sensul ca se indexa foarte bine in google, si aveam vanzari !! Chiar ma gindesc sa revin la ei, imi scot “best selling” 50 de produse din evidentele mele contabile si le listez acolo 🙂 .
    Nu imi amintesc de probleme cu ei, sa fie “cazuta” platforma zile la rand, sau mai stiu eu ce. Am fost foarte multumit de planul “free”.
    Acum cred ca trebuie sa detii un domeniu .ro, si sa il hostezi la ei, si sa alegi unul din planurile lor. Acum 3-4 ani nu era obligatoriu, adresa magazinului meu era ceva de genul http://www.piesexyz.shopmania.biz. Si repet, faceam vinzari cu el !!

Lasă un răspuns

Browse