Care e numarul optim de modele pentru un singur produs pe un magazin online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin online cu cercei din aur, cu surub infiletabil – un sistem de inchidere gandit special pentru ca cerceii sa poata fi purtati in siguranta si in deplin confort de catre bebeluse nou-nascute. Numarul de modele este destul de mic – 18, mai ales prin comparatie cu oferta concurentei mele directe, care are peste 60 de modele.

Daca aveti experiente directe, m-ar ajuta sa-mi spuneti care considerati ca este numarul de optiuni de care are nevoie clientul pentru a avea senzatia ca are de unde alege, pe de o parte, si care este numarul de optiuni care este eficient pentru magazin, pe de alta parte (aici am in vedere cresterea direct proportionala a costurilor cu stocurile).

Sunt binevenite si parerile personale, din perspectiva clientului.

Deschis 0
Planul de afaceri Dana Ganja 9 ani 1 raspuns 1065 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. La cercei nu ma pricep, in schimb, in calitate de client, m-am lovit de alegerea unor stopuri/faruri auto, avand de ales intre multe modele.

    Faptul ca ai -18 vs 60 trebie vazut ca un avantaj: ai timp mai mult sa detaliezi avantajele fiecarui model si sa faci descrieri „cat mai unice”, lucru extrem de greu la cei cu 60 modele.

    Poti insista mai mult pe descrierea fiecarui brand sau producator, astfel incat clientul sa inteleaga mai usor avantajele si dezavantajele fiecarui model.

    Succes

Lasă un răspuns

Browse