Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Care e cel mai vizitat magazin online de catre români? Studiu de audienta GEMIUS

Clipboard01

Chinezii de la Alibaba Group se afla pe primul loc intr-un clasament al magazinelor online vizitate cel mai des de utilizatorii de Internet din Romania: site-urile lor – Aliexpress.com si Alibaba.com – au avut cel mai mare trafic din tara noastra, conform unui studiu Gemius, care a analizat date din septembrie 2015. Cercetarea internationala a fost realizata de gemiusAudience, in 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Peste 5,3 milioane de internauti romani intra pe e-shop-uri (61,8% reach), iar dintre acestia 28,7% prefera Alibaba-ul. Pe locul doi in clasamentul din septembrie s-a plasat Emag.ro (cu 28,1%), urmat de Okazii.ro (14%), Cel.ro (10,7%) si Altex.ro (10,5 %). In acest Top 10 au intrat doar 2 site-uri de e-commerce de peste hotare: Alibaba Group si Amazon (care s-a plasat abia pe locul 8 din clasament, cu 6,1% reach).

Leave a reply