Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bucuresti: Auchan livreaza comenzi online intr-o ora, prin aplicatia Lola Market

Din 20 iunie, bucurestenii pot comanda online produse din magazinele Auchan, prin platforma spaniola de livrari Lola Market, anunta cele doua companii, intr-un comunicat de presa. Oferta retailerului cuprinde, pentru inceput, peste 14.000 de produse alimentare si nealimentare, comenzile urmand a fi livrate in Capitala in maximum 1 ora de la plasarea comenzii in aplicatia Lola Market (sau in intervalul orar dorit de client, in aceeasi zi, intre orele 10:00-21:00). App-ul poate fi descarcat gratuit din App Store si Google Play.

Preturile produselor listate in aplicatie sunt cele din magazinele Auchan, iar comenzile nu necesita o valoare minima. Taxa de livrare porneste de la 19,99 lei, produsele comandate fiind livrate prin flota proprie de livratori a platformei Lola Market. Printre avantajele oferite clientilor prin acest nou serviciu se numara si posibilitatea de a beneficia de cumparaturi personalizate. Astfel, prin intermediul aplicatiei Lola Market, clientii pot discuta in timp real cu persoana care realizeaza cumparaturile in locul lor, pentru a rezolva rapid orice modificare in cosul comandat.

Prin acest parteneriat, Auchan – care are in portofoliu 33 de hipermarketuri, 2 supermarketuri si o retea de 24 magazine de proximitate – face inca un pas in directia extinderii serviciilor de livrare la domiciliu. Lola Market a aparut in Romania in toamna lui 2019 si este deja prezenta in 14 orase din Spania, fiind lider de piata pe segmentul de cumparaturi online de alimente. Aplicatia mai livreaza acasa cumparaturi de la retailerii Mega Image si Carrefour.

Leave a reply