Bratari sau bilete la intrare? Vanzare online.

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Salut, sunt nou in domeniul organizarii evenimentelor si m-am lovit de o dilema.
Bratari sau bilete la intrare?
Biletele online sau offline stiu cum se fiscalizeaza nu e asta o problema, problema este daca eu doresc ca in loc de bilete sa ofer bratari la intrare sau ma rog sa le primeasca inainte de eveniment. Din punct de vedere legal cum se procedeaza?

Multumesc anticipat!

Topic deschis 0
Chestiuni legale Baldovin Ionut 2 ani 2 raspunsuri 348 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,

  Nu cred ca poti spune ca ai vandut bratari. Ceea ce vinzi este accesul la un eveniment, ceea ce in principiu se face pe baza de bilet. Bratara o folosesti pentru a diferentia clientii dupa ce au intrat la eveniment, deci dupa ce au cumparat produsul (intrarea). Asta e ce imi spune logica. Legislatia am studiat-o cand am inceput un business de vanzare de bilete (TomTix.ro) si nu am gasit nimic legat de bratari. Nu zic ca nu e posibil ca anumiti organizatori sa procedeze asa, insa mie nu mi se pare ok.
  Oricum, ma intereseaza subiectul si as vrea sa vad si alte pareri. Daca te pot ajuta cu ceva legat de bilete online, cu mare placere.

  Tudor

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Salut,

  Nu stiu nimic de acest subiect, dar din punct de vedere al consumatorului pentru anumite evenimente cum ar fi conferinte, traininguri prefer biletele, dar daca merg la un festival sau vreo petrecere prefer bratara, si aici e discutabil deoarece daca cumpar “intrarea” priam data primesc biletul iar la fata locului primesc bratara…

  Sper ca am ajutat cu parerea mea.

Raspunde la aceasta intrebare