Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bosch si Drop, parteneriat pentru bucatarii inteligente

bosch-drop

Un parteneriat intre companiile Bosch si Drop va integra in cuptoarele Home Connect Seria 8 sistemul de operare marca Drop, promitand utilizatorilor o bucatarie intuitiva si mai inteligenta, aflam de pe techtimes.com. Colaborarea a fost anuntata recent la IFA Berlin (odata cu camera de interior cu senzor de miscare Bosch 360, detectorul de fum Bosch Twinguard si camra de exterior Bosch Eyes): „Suntem incantati sa anuntam un parteneriat cu Bosch care va face ca bucataria conectata sa devina intr-adevar o realitate pentru oricine”, a spus Ben Harris, CEO Drop.

Cuptoarele Home Connect Seria 8 au o rotita de control intuitiva, display TFT, monitorizeaza constant progresul felului de mancare gatit si regleaza in functie de acesta temperatura si durata de gatire si are o aplicatie complementara. Acum, sistemul de operare marca Drop va adauga o aplicatie interactiva de gatit iOS (Drop Recipes) care le permite utilizatorilor sa: isi controleze cuptorul cu smartphone-ul, la distanta; sa monitorizeze timpul, temperatura, umiditatea si alte setari, reglandu-le in functie de reteta gatita, din aplicatie.

Drop Recipes a fost lansata de Drop pentru cantarul lor de bucatarie cu Bluetooth (care te ghideaza intuitiv, gasind retete pe care te ajuta apoi sa le recreezi, indicandu-ti ce si cum sa adaugi la reteta), dar nu poate fi momentan conectata la sisteme Android.

Harris a mai mentionat ca Home Connect Seria 8 este doar inceputul, vorbind despre un blender intuitiv care te ajuta sa faci un smoothie perfect (stiind ce cantitate din fiecare ingredient trebuie adaugata pentru a pastra proportiile corecte), un cuptor care sa se incalzeasca singur sau sa se inchida cand mancarea e gata.

Leave a reply