Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

evoMAG.ro are showroom nou si un depozit dublu ca marime

mihai_patrascu_ceo_-evomag

Intr-un comunicat de presa, evoMAG.ro anunta dublarea capacitatii depozitului si inaugurarea unui nou sediu si showroom, ceea ce a presupus o investitie de 100.000 €. Acesta din urma este situat in Splaiul Unirii, nr. 257-259 si permite expunerea mai multor produse si atrage unui numar mai mare de clienti datorita amplasarii centrale. Mutarea evoMAG este menita sa sustina o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro in 2016, in crestere cu aproximativ 20%, depasind ritmul anual de evolutie a pietei locale de comert electronic.

Masura vine ca urmare a cresterii vanzarilor companiei si face parte din strategia de pregatire a evoMAG pentru Black Friday si pentru cel mai aglomerat sezon din an: „Aveam nevoie sa trecem la un nou nivel, care sa ne permita sa lucram cu stocuri mai mari, sa fim mai felxibili, sa avem un rulaj mai bun si sa livram mai rapid produsele catre clienti”, explica Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro). Aproximativ 35% din totalul comenzilor companiei sunt ridicate din showroom, iar compania se asteapta ca aceasta pondere sa creasca cu 15%, mai spune Patrascu in comunicat. „Pe langa un spatiu care ne permite sa fim mai rapizi si mai organizati, oferim mai multe locuri de parcare pentru clienti si beneficiem de o parcare speciala, cu mai multe rampe, care eficientizeaza receptia si livrarea produselor”, spune acesta.

Site-ul evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane si vinde peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, auto, ingrijire personala, sport&fitness, electrocasnice si produse destinate nou-nascutilor. La finele anului 2015, compania avea o cifra de afaceri de 18,5 milioane €.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply