Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami.ro a lansat propriul serviciu premium de livrare, pentru mobilier

Incepand din iunie 2021, magazinul online de mobilier si decoratiuni Bonami.ro, ofera transportul pentru piesele de mobilier pana in locuinta clientului, prin Curier Bonami. Acest serviciu premium este disponibil momentan doar in Bucuresti, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa.

„Ma bucur ca am reusit sa dezvoltam acest proiect pentru piata romaneasca, este cel mai important pas pe care il facem in Romania, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Dorim sa le oferim ce este mai bun, atat in materie de produse, cat si in ceea ce priveste serviciile. Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate pana in interiorul locuintei clientului, ci si  montajul, preluarea ambalajelor si a piesei vechi de mobilier, daca este cazul”, a transmis Pavel Voparil (foto, CEO Bonami).

In contextul pandemiei, magazinul online si-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse, ajungand la 50.000 de bucati, din care 25.000 disponibile in stoc (deci cu livrare imediata). De asemenea, Bonami a pariat pe dezvoltarea propriei marci de produse premium pentru gradina: Le Bonom. Aceasta urmeaza sa fie consolidata in perioada urmatoare, cu o extindere a gamei si in alte categorii de produse.

Tendinta din ultimul an si jumatate de a petrece mai mult timp in propriul camin a favorizat magazinul online, piata din Romania inregistrand o crestere de 40% in 2020, fata de anul anterior si de 20% in primele 5 luni din 2021. De asemenea, Bonami si-a modificat profilul, devenind dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier si accesorii, o sursa de inspiratie pentru design interior prin colaborarile realizate cu celebritati locale, arhitecti si designeri.

Compania Bonami este membra a grupului Miton si a fost infiintata in 2012, de Vaclav Strup. Bonami are, momentan, 150 de angajati in birourile sale din Praga si 100 la depozitul de marfa al companiei. Magazinul online este prezent in 5 tari: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Toate operatiunile se desfasoara din sediul companiei din Praga.

Leave a reply