Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Blugento ajunge la 300 de magazine online

Sandu_Babasan

Compania clujeana specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento – Blugento – anunta, intr-un comunicat de presa, ca se apropie de cifra de 300 de magazine online construite de la zero pentru clienti din domenii diverse. „Ritmul in care lucram este foarte alert. Lansam cate un magazin online in fiecare zi si, tinand cont de cererea ridicata din ultimele luni, estimam ca in urmatorul an va creste acest indicator”, spune Sandu Babasan (foto, CEO Blugento).

„Cererea din ce in ce mai mare din partea mediului antreprenorial se datoreaza si faptului ca eforturile noastre nu se limiteaza la realizarea unui site, ci vizeaza integrarea acestuia cu solutiile populare de pe piata si dezvoltarea unui sistem de sprijin pentru start-up-uri, in general, care sa le asigure succesul online”, mai spune acesta. Mai exact, platforma Blugento este integrata cu peste 100 de solutii de plata, curierat, marketing si servicii care ofera avantaje competitive magazinelor online. Pana pe 22 decembrie, clientii care vor achizitiona unul dintre cele trei tipuri de abonament, vor primi beneficii de peste 2.000 €, prin contributia a 10 furnizori de servicii e-commerce si a unui furnizor de servicii de training – care si-au unit fortele in incercarea de a sustine magazinele online.

Concret, clientii beneficiaza de:

 • 3 luni de abonament gratuit la orice pachet Blugento
 • implementare gratuita a solutiei de plati online eBTPay si comisioane preferentiale
 • 100 livrari gratuite cu EasyPost
 • 250 de euro credit pentru procesarea comenzilor prin Frisbo
 • 50% reducere la abonamentul 2Performant – platforma de marketing afiliat
 • 50% reducere la crearea campaniilor de Facebook & Google cu OneDigital
 • 2 luni de abonament SEO gratuit oferit de Target Web
 • 30 zile gratuite in aplicatia Ve
 • 3 luni abonament gratuit in aplicatia Smart Bill pentru noii clienti
 • membership gratuit pe un an in ARMO – Asociatia Romana a Magazinelor Online
 • acces gratuit la Webinarul eCommerce sustinut de specialisti de la GPeC – Gala Premiilor eCommerce

Pana in prezent, peste 350.000 de produse au fost comercializate prin intermediul platformei Blugento, din industrii ca fashion, beauty, home&deco, produse pentru copii, produse pentru apicultori, obiecte de arta sau produse traditionale romanesti. Pentru anul viitor, Blugento pregateste demararea unei noi runde de finantare. „Vom extinde parteneriatele strategice la nivel national cu un jucator mare de pe piata de telecom, dar si cu alti furnizori de solutii de e-commerce din zona de curierat si plati online. Pe plan extern, am avut un feedback foarte bun pe solutia de e-commerce pe care o oferim. Exista clar nevoia unei solutii SaaS pe Magento, iar Blugento vine cu avantajul unui design custom modern si cu un cost foarte avantajos. Acest lucru ne da curajul sa ne promovam si mai puternic produsul pe piata externa, odata cu demararea unei noi runde de finantare”, mai spune Sandu Babasan.

Leave a reply