Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BaseLinker si Gomag au semnat un parteneriat, pentru scalarea afacerilor online

 

Platforma e-commerce romaneasca Gomag si platforma de automatizare a proceselor e-commerce BaseLinker au anuntat (intr-un comunicat de presa) ca isi unesc fortele, pentru a sprijini magazinele online din Romania. Platforma Gomag este interesata permanent sa creeze noi oportunitati exclusive clientilor sai si si-a propus, in 2023, sa isi dubleze eforturile pentru accelerarea extinderii pe piata internationala, prin integrari si dezvoltari specifice, pentru noi tipologii de clienti transfrontalieri.

„Prin platforma BaseLinker, oferim celor peste 3000 de magazine online din comunitatea Gomag o solutie integrata prin care antreprenorii pot economisi timp si bani integrandu-si shopul cu marketplace-uri nationale si internationale prin doar cateva click-uri. Acest lucru va conduce implicit la cresterea vanzarilor online, dar nu si a volumului de munca, tocmai datorita automatizarii proceselor specifice in e-commerce de la curierat, facturare, contabilitate, marketplace-uri si multe altele”, explica Tatiana Sen (Co-CEO BaseLinker Romania).

„Ne bucuram sa anuntam parteneriatul cu BaseLinker pentru magazinele gestionate pe platforma Gomag. Datorita interesului crescut pentru comertul online, ne angajam sa ridicam stacheta tot mai sus, prin serviciile pe care le oferim si prin sustinerea pe care o aratam clientilor nostri. Multe business-uri opteaza pentru Gomag pentru a-si controla mai eficient costurile si pentru a-si creste vanzarile, iar integrarea cu BaseLinker ajuta si mai mult in acest sens. Intr-un singur loc, gasesti instrumente de e-commerce si canale de vanzari ce pot contribui la cresterea vanzarilor din magazinul tau online”, completeaza Cosmin Daraban (CEO si Cofondator Gomag).

Aplicatia BaseLinker se gaseste in platforma Gomag, iar pentru activarea ei este suficient sa faci setarile indicate in zona Gomag Apps. Ai doar un camp de completat. Orice antreprenor care a atins un anumit prag in dezvoltarea magazinului online va dori scalarea business-ului, fara sa creasca exponential echipa, costurile sau timpul investit in dezvoltare.

Raspunsul la aceasta dorinta este mai simplu ca oricand, datorita oportunitatilor oferite de platformele e-commerce si de automatizare care vin cu solutii de marketing online, plati, curierat, logistica si gestiune magazin, fidelizarea clientilor, colaborarea cu partenerii de business si extinderea vanzarilor transfrontaliere.

Automatizarea proceselor unui magazin digital dintr-o singura interfata (fara resurse si investitii semnificative din partea detinatorilor de magazine online) este acum posibila prin intermediul BaseLinker. Vei putea gestiona toate comenzile inregistrate, atat in marketplace-uri, cat si in magazinul tau online, dintr-un singur loc, simplu si rapid. Vei putea crea si tipari facturi, livra comenzile prin curier, crea listari de produse, in marketplace-urile selectate, cat si cataloage de produse, prin doar cateva click-uri.

Leave a reply