Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara GPeC (25-30 august 2021)

Aflata la a 11-a editie anuala, Scoala de Vara GPeC se va desfasura in perioada 25-30 august, la Moieciu de Sus (jud. Brasov), fiind primul eveniment GPeC cu prezenta fizica, dupa aproape 1 an si jumatate de pandemie. Scoala de Vara GPeC inseamna 12 cursuri intensive de e-commerce si marketing online (de nivel incepator/intermediar), socializare si activitati de team-building care au loc intr-un cadru informal, la aer curat, de munte.

Cele 12 cursuri sunt orientate catre a avea un magazin online de succes si a face campanii de marketing performante, care sa contribuie la cresterea vanzarilor. Toate cursurile sunt practice si axate pe exemple concrete, fiind sustinute de unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu:

 1. Google Ads – Anabela Luca (adLemonade)
 2. Facebook & YouTube Ads – Raluca Radu (MTH Digital)
 3. Instagram Ads – Robert Dumitru (MTH Digital)
 4. Automatizarea campaniilor de marketing – Rares Banescu (Retargeting.biz)
 5. User Experience si optimizarea ratei de conversie – Andrei Radu (GPeC)
 6. Vanzarea in eMAG Marketplace – Florin Filote (eMAG)
 7. SEO pentru paginile de produs – Mihai Vinatoru (DWF)
 8. Customer Lifetime Value – Valentin Radu (Omniconvert)
 9. Growth Hacking – Toma Grozavescu (SMARTERS)
 10. Analiza, prioritizare si marketing de produs – Daniel Ene (MOLOSO)
 11. E-commerce Stories si situatii concrete de business – Cristi Movila (VTEX)
 12. Logistica & curierat – Cornel Morcov (FAN Courier) + Catalin Maftei (C Solution)

Pe langa cursuri, „in cele 5 zile de Scoala de Vara GPeC, dupa-amiezile si serile sunt rezervate actvititatilor de team-building, jocurilor si glumelor spumoase intr-un cadru relaxat, alaturi de oamenii frumosi din online”, spune Andrei Radu (foto jos, CEO & Fondator GPeC). Invatam, dar ne si distram in egala masura pentru ca Scoala de Vara GPeC este mixul ideal intre learning si fun – iar prietenii care au participat la editiile trecute pot confirma acest lucru, considerand experienta memorabila. Nu lipsesc jocurile de Mima, Mafia, Treasure Hunt, drumetiile in aer liber, barbecue, vin fiert la ceaun, dar si un concert folk live cu Marius Matache, in jurul focului, la iarba verde. Toate fac parte din Scoala de Vara GPeC”, adauga acesta.

Pe langa activitatile de relaxare si distractie, la Scoala de Vara GPeC cursantii impartasesc experiente cu ceilalti colegi, leaga prietenii pe termen lung si primesc sfaturi avizate de la traineri, pentru evolutia afacerii lor.

Toate detaliile despre Scoala de Vara GPeC pot fi accesate aici, iar inscrierile se fac online, completand acest formular de inscriere. Pana pe 13 iulie 2021, preturile participarii sunt reduse cu 50 €, prin Oferta Early Bird, astfel:

 • cazare in regim double: 649 € + TVA/persoana (5 nopti, all inclusive)
 • cazare in regim single: 749 € + TVA/persoana (5 nopti, all inclusive)

Precizari importante:

 • magazinele online care s-au inscris in Competitia GPeC 2021 si au selectat pachetul PLATINUM la inscriere, au un discount de -10% din valoarea taxei de participare
 • conform punctelor 27 si 28 din Anexa HCSU 38/2021, la sosire participantii trebuie sa faca dovada vaccinarii cu schema completa si sa fi facut rapelul cu cel putin 10 zile inainte (adica cel tarziu pe 15 august 2021)
 • numarul de locuri este limitat la 50, iar acestea se epuizeaza rapid (din experienta ultimelor 9 editii)

Leave a reply