Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ARMO a devenit membra Ecommerce Europe

ecom-armo

Asociatia Romana a Magazinelor Online (ARMO) – lansata in 2010 si reprezentand magazinele online din tara noastra si interesele membrilor lor – s-a alaturat Ecommerce Europe (asociatia care reprezinta peste 25.000 de companii online europene), anunta ecommerce-europe.eu. Astfel, numarul de asociatii nationale de e-commerce afiliate la Ecommerce Europe ajunge la 19. Tara noastra este o piata emergenta in comertul online, care a crescut cu 24,2% in 2015 (adica o valoare de 1,4 miliarde €), urmand sa atinga valoarea de 2 miliarde € in 2016 – 6,8 miliarde de persoane cumparand ceva online in tara noastra anul acesta.

„Atat ARMO, cat si Ecommerce Europe inteleg nevoia unui cadru legislativ imbunatatit, la nivel european, potrivit pentru industria e-commerce, afalta in plina dezvoltare. Asteptam sa colaboram si sa ne indeplinim scopurile in context european, inclusiv distrugerea barierelor e-commerce-ului, la nivel european si global”, a declarat Marlene Ten Ham (secretar general al Ecommerce Europe) cu această ocazie. Florinel Chis (director executiv ARMO) intareste aceste declaratii, explicand ca „acesta este un pas inainte pentru e-commerce-ul romanesc si inseamna acces in peisajul comertului online european. A fost normal sa ne alaturam asociatiei Ecommerce Europe, a fost un pas natural si punem astfel dinamicul sector romanesc de e-commerce pe harta UE”.

ARMO are drept principal scop dezvoltarea e-commerce-ului autohton si se concentreaza pe: sustinerea magazinelor online si recunoasterea serviciilor de calitate oferite de ele; radiografierea constanta a tendintelor din comertul online; analiza comportamentului de consum al consumatorului roman. ARMO a creat un Cod de Bune Practici pentru magazinele online din Romania si ofera un program de atestare a acestora. Pot deveni membri ai Asociatiei Romane a Magazinelor Online orice alte persoane juridice care adera la prevederile din Statutul Asociatiei si orice persoane fizice romane sau straine, cu merite deosebite in orice domeniu al vietii economice sau culturale din tara sau strainatate, la propunerea Consiliului Director. Membrii-fondatori ARMO sunt: 123flori.ro, azerty.ro, cel.ro, comenzipc.ro, emag.ro, electrofun.ro, evomag.ro, floriinconstanta.ro, fungift.ro, magazinultau.ro, marketonline.ro, mediadot.ro, modes.ro, pcfun.ro, pcgarage.ro, pro.ro, oktal.ro, sevensins.ro, shopit.ro, toyfun.ro, watchshop.ro.

Leave a reply