Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

App-ul de livrare rapida Glovo, lansat si la noi

glovo livrare

Spaniolii de la Glovo – care au creat aplicatia omonima in 2015, prin care soferi independenti cumpara, ridica si iti livreaza in mai putin de 1 ora orice comanzi – au venit si in Romania, citim pe profit.ro. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android, pentru bucuresteni, este gratuita si poti comanda produse alimentare si nealimentare (de la mancare, cafea si sucuri, la curierat, flori, medicamente, cadouri si orice altceva nu depaseste 9 kg si dimensiunile de 40x40x30 cm; poti inclusiv sa-ti recuperezi cheile sau incarcatorul uitat acasa). Acestea iti sunt livrate cu bicicleta sau scuterul, contra unei sume de pana la 9 lei.

Glovo a primit recent o investitie de 30 milioane €, iar managerul general recent angajat este Victor Racariu, fost Chief of International Markets Officer la eMag si Head of Business la Fashion Days Group. Pe langa tara noastra, Glovo mai este disponibila in Spania, Franta, Portugalia, Italia, Chile, Argentina, Maroc, Brazilia, Costa Rica, Turcia, Panama, Peru si Egipt.

Aplicatii similare (axate mai ales pe mancare) mai exista in Romania: Bringo iti aduce produse de la magazinele din zona, Oliviera, Gurmandio, Foodpanda, ToscaFood si hipMenu iti aduc mancarea la birou/acasa, iar Uber s-ar pregati sa lanseze in acelasi domeniu Uber Eats.

Raspunde la aceasta intrebare