Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

App-ul de livrare rapida Glovo, lansat si la noi

glovo livrare

Spaniolii de la Glovo – care au creat aplicatia omonima in 2015, prin care soferi independenti cumpara, ridica si iti livreaza in mai putin de 1 ora orice comanzi – au venit si in Romania, citim pe profit.ro. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android, pentru bucuresteni, este gratuita si poti comanda produse alimentare si nealimentare (de la mancare, cafea si sucuri, la curierat, flori, medicamente, cadouri si orice altceva nu depaseste 9 kg si dimensiunile de 40x40x30 cm; poti inclusiv sa-ti recuperezi cheile sau incarcatorul uitat acasa). Acestea iti sunt livrate cu bicicleta sau scuterul, contra unei sume de pana la 9 lei.

Glovo a primit recent o investitie de 30 milioane €, iar managerul general recent angajat este Victor Racariu, fost Chief of International Markets Officer la eMag si Head of Business la Fashion Days Group. Pe langa tara noastra, Glovo mai este disponibila in Spania, Franta, Portugalia, Italia, Chile, Argentina, Maroc, Brazilia, Costa Rica, Turcia, Panama, Peru si Egipt.

Aplicatii similare (axate mai ales pe mancare) mai exista in Romania: Bringo iti aduce produse de la magazinele din zona, Oliviera, Gurmandio, Foodpanda, ToscaFood si hipMenu iti aduc mancarea la birou/acasa, iar Uber s-ar pregati sa lanseze in acelasi domeniu Uber Eats.

Leave a reply