Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Aplicatia Mirro (Zitec) s-a lansat pe platforma internationala Product Hunt

Zitec (lider pe piata de IT & digital marketing din Romania) anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea la nivel international a aplicatiei de management al performantei resurselor umane Mirro.io. App-ul este al doilea produs propriu al companiei si a fost prin listat pe ProductHunt.com, una dintre cele mai mari platforme internationale de resurse pentru industria IT. Astfel, aplicatia va intra intr-un proces de votare activ pana joi (8 octombrie 2020), ora 10:00. In urma sesiunii de votare, cele mai populare solutii vor beneficia de oportunitatea de a fi promovate direct unei comunitati prolifice de antreprenori. Votul pentru solutia dezvoltata de Zitec poate fi realizat accesand acest link.

Mirro s-a lansat anul trecut (in urma unei investitii de 1 milion €) si este rezultatul unei experiente de peste 17 ani a companiei Zitec, ca angajator de top in industria IT. Prin folosirea Mirro, membrii echipelor care lucreaza de la distanta au acces la un birou digital unitar, legat printr-o platforma accesibila si inovatoare. Astfel, utilizatorii sunt mult mai usor conectati unii cu ceilalti, aliniati la obiectivele companiei si permanent incurajati sa ceara si sa ofere feedback in timp real pentru a evidentia aspectele pozitive ale unui proiect sau sugestii de imbunatatire.

Aplicatia Mirro pune accent atat pe performanta fiecarui membru al unei echipe, cat si pe interactiunea intre colegi, oferind o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei fiecarei persoane inca din momentul in care se alatura organizatiei. In acelasi timp, Mirro acopera si functionalitati administrative din zona resurselor umane (gestiunea contractelor de munca si a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinte, situatia concediilor).

De la inceputul anului, numarul de utilizatori ai Mirro.io a inregistrat o crestere de 300%, aplicatia fiind utilizata in prezent de companii romanesti si straine, ca: FreeNow, 7card, NETOPIA Payments, AdoreMe.com, Moore Stephens, CCL Industries, RefundIt, JustClick Media sau VodWorks.

„Lansarea la nivel international a aplicatiei Mirro a venit in mod firesc, mai ales in contextul actual, in care activitatea celor mai multe echipe din companii se desfasoara la distanta. Este o oportunitate sa promovam know-how-ul romanesc pe Product Hunt, o cunoscuta platforma de resurse din domeniul tech, accesata zilnic de o comunitate activa de antreprenori, in cautarea celor mai bune solutii pentru imbunatatirea activitatii companiilor lor”, a declarat Simona Lapusan (foto, Co-Fondator si COO Zitec).

In ultimele luni, echipa Zitec a completat solutia cu mai multe rapoarte si grafice care ofera informatii utile despre distributia echipei pe diverse criterii, distributia concediilor si a salariilor, ceea ce ajuta companiile sa aiba o privire de ansamblu si sa analizeze in mod obiectiv datele legate de administrarea de personal. Investitia continua in zona de onboarding ofera posibilitatea unui setup in numai cateva ore pentru o solutie B2B completa, fata de o durata de zile/saptamani intregi, cum este cazul unor aplicatii similare.

Pentru a facilita folosirea unui set complet de aplicatii, Mirro este integrat cu solutii precum Google Calendar sau Outlook, iar autentificarea utilizatorilor se poate face prin Single Sign On. Totodata, fiind o solutie Software as a Service (SaaS), app-ul nu necesita instalare, putand fi accesat direct din browser, de pe orice fel de dispozitiv (inclusiv mobil), lucru extrem de util, in contextul muncii de acasa. In plus, Mirro beneficiaza de tehnologia cloud-computing Microsoft Azure, care asigura un nivel de securitate ridicat si o protectie avansata a datelor.

Leave a reply