Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon vrea 51% din firma indiana de logistica Ecom Express

Amazon negociaza cu Ecom Express, o companie de logistica din India, pentru a-i cumpara 51% dintre actiuni, citim pe site-ul pymnts.com. Valorea totala a contractului este estimata la 500-600 de milioane $, spun expertii in domeniu. Cele doua companii nu au comentat zvonul aparut in presa.

Ecom Express a deschis recent cel mai mare centru de fulfillment pentru comenzile online de alimente din statul indiana Karnataka, unde pot fi depozitate pana la 10 milioane de produse. Achizitia ar insemna ca Amazon va construi o divizie logistica in-house, pentru a putea oferi livrari mai rapide ale comenzilor online, conform surselor care au dezvaluit informatia. Ecom Express este deja partener de livrare pentru Amazon India, care nu are momentan o divizie proprie de logistica.

Gigantul online cu sediul la Seattle a mai facut recent cateva investitii: a cumparat iRobot, companie care produce aspiratoare electrice (in schimbul sumei de 1,7 miliarde $) si compania de servicii medicale One Medical (platind 3,9 miliarde $).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply