Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon va da piept cu India si China de Prime Day 2017

prime-day-2017

Anul acesta, Prime Day (ziua de reduceri destinata abonatilor Amazon Prime) va avea loc pe 10-11 iulie, in 13 tari, printre care si China si India. Pe 10 iulie, de la ora 21:00, timp de 30 de ore, clientilor li se vor face oferte speciale odata la 5 minute, noteaza cnbc.com.

2017 este al treilea an de Prime Day, zi de reduceri care a fost un succes pentru Amazon: anul trecut, evenimentul inventat de gigantul online din Seattle a fost cea mai de succes zi de reduceri din istorie in SUA si cea mai de succes zi de shopping din istoria Amazon (vanzarile crescand cu peste 60% fata de editia anterioara).

Dar in China si India – doua dintre tarile noi in care va fi introdusa Prime Day in 2017 – vanzarile nu se anunta a fi zdrobitoare, citim pe businessinsider.com. Asta deoarece compania online a facut eforturi de extindere in zona (acum ofera un abonament gratuit de 30 de zile la Prime clientilor care participa la o varietate de reduceri exclusive, in speranta ca acestia vor deveni ulterior membri platitori), cu rezultate mixte.

In China, liderii de piata sunt Alibaba si JD.com, care au atras in jur de 57%, respectiv 25% din piata de retail e-commerce, in 2016, in timp ce Amazon a avut doar 1%. In India, americanii din Seattle au investit 5 miliarde $ pentru a dezvolta afacerea local, luptand cu competitorul autohton, Flipkart. Aici are sanse mai mari de a se impune: Amazon este o companie mai vizibila decat printre chinezi si ar putea atrage indienii pasionati de e-commerce-ul mobile. In SUA, Prime Day a adus un trafic de 1 milion de clienti noi pe aplicatia Amazon, iar in India figura s-ar putea repeta, avand in vedere ca 80% din traficul online al Flipkart si Snapdeal inseamna cumparaturi facute pe dispozitive mobile.

Leave a reply