Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Amazon a scazut pragul minim pentru livrare gratuita

free shipping

25$ – aceasta este noua suma minima de care trebuie sa comanzi pe Amazon, pentru a ti se livra gratuit acasa produsele, anunta techcrunch.com. Gigantul online cu sediul la Seattle a scazut pragul minim al livrarii gratuite, fara a face publicitate pe tema asta, luand fata rivalilor Walmart si Target.

Din ianuarie, Walmart ofera livrare gratuita in 2 zile pentru comenzi sub 35$, iar, in aprilie, a lansat programul „Pickup Discount”, care scade pretul la peste 1 milion de produse vandute online, pentru clientii care aleg sa le ridice din magazinele Walmart, nu sa le primeasca prin curier, acasa. Target ofera si el mai nou livrare gratuita in 2 zile, pentru comenzi de minimum 35$.

De aceasta livrare gratuita Amazon, pentru comenzi de minimum 25$, beneficiaza clientii care nu sunt membri Prime – acest serviciu oferind deja gratuit asta la peste 50 de milioane de produse, plus acces gratuit la muzica, seriale, filme, carti Kindle si nu numai. Inițial, pe Amazon comanda minima pentru livrare gratuita in 2 zile era de 49$ (compania dorind sa incurajeze cat mai multi oameni sa devina membri Prime); apoi, in februarie, la o luna dupa miscarea Walmart, Amazon scadea suma la 35$, acum ajungand la 25.

Raspunde la aceasta intrebare