Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon Prime se scumpeste din iunie

amazon primeDin 16 iunie, pretul abonamentului Amazon Prime va creste, de la 99$/an (cat a fost in ultimii 4 ani), la 119$/an, a anuntat CFO-ul companiei, Brian Olsavsky, scrie gizmodo.com. Anuntul vine dupa ce, in ianuarie, Amazon transmitea ca ridica pretul abonamentului lunar la Prime, de la 11 la 13$ – anularea serviciului putandu-se face oricand, fara penalizari. Scumpirea vine pe fondul faptului ca acum compania ofera livrare gratuita in 2 zile la 100 de milioane de produse (fata de doar 20 de milioane in 2014).

bezos

In 2017, Prime a depasit 100 milioane de abonati, a transmis CEO-ul Jeff Bezos intr-o scrisoare adresata actionarilor. Acesti abonati au parte, in plus, de acces la productiile video originale marca Amazon (in care compaia va investi mai multi bani in 2018, citim pe tbivision.com), acces la jocurile de fotbal din NFL din 2018 si 2019.

Vestea vine la scurt timp dupa anuntarea rezultatelor companiei in primele 3 luni ale anului curent: in ianuarie – martie 2018, Amazon se lauda cu venituri de 51 miliarde $, cu 43% mai mult YoY. Veniturile nete s-au dublat, atingand 1,6 miliarde $ (fata de 724 milioane $ in H1 2017).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply