Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon poate vinde medicamente angro, in SUA

amazon-reviews

In octombrie, un raport CNBC intocmit pe surse vehicula informatia ca Amazon va decide pana la Ziua Recunostintei (care pica pe 23 noiembrie in acest an) daca va incepe sau nu sa vanda si medicamente online. Gigantul e-commerce ar duce tratative cu firmele din domeniu si ar face deja angajari in acest sens.

Acum, reuters.com informeaza ca Amazon.com Inc. a obtinut aprobarile necesare pentru a putea vinde medicamente online, in regim angro. Licenta obtinuta din partea unor comisii farmaceutice este valabila in mai multe state americane. Dupa aflarea informatiei – care a fost descoperita de catre ziarul „St. Louis Post-Dispatch”, dupa analizarea unor documente publice –, actiunile Express Scripts (care are sediul in St. Louis si este cea mai mare companie de management farmaceutic din SUA), ale lanturilor de farmacii americane si ale vanzatorilor angro de medicamente au inceput sa scada.

Amazon refuza sa comenteze zvonuri si speculatii, a transmis un purtator de cuvant al companiei lui Jeff Bezos.

Leave a reply