Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon deschide magazine fizice in Australia

australia

Gigantul online infiintat de Jeff Bezos in Seattle, in 1994, investeste din ce in ce mai mult in reteaua de magazine fizice; anul trecut, deschidea prima biblioteca offline (acum are 3 in SUA); in septembrie, anunta ca anul viitor va infiinta – in 100 de mall-uri americane – magazine pop-up menite sa aduca produsele direct la consumator (acum are 25 in SUA); o luna mai tarziu, documente interne ale companiei dezvaluiau ca Amazon vrea sa deschida 20 de magazine fizice pentru produsele alimentare proaspete, in urmatorii 2 ani (si 2.000 in urmatoarea decada).

Businessinsider.com scrie ca urmatorul pas este piata externa: deschiderea de catre companie a unor magazine offline si a unor depozite de marfa in Australia, anuntata de catre „The Australian Financial Review”. Deadline-ul este luna septembrie a anului viitor, a dezvaluit pentru cea din urma sursa Justin Braitling (Chief Investment Officer la Watermark Funds Investment). Astfel, tara oceanica va deveni prima piata non-americana care detine magazine fizice Amazon. „Am vorbit cu tipul care se ocupa de afacerile Amazon aici, in Australia, si ne-a spus chiar asa: «Avem de gand sa distrugem mediul de retail australian»”, spune Braitling. Acesta mai spune ca magazinele de aici vor fi associate cu brand-ul Amazon Prime – ceea ce inseamna ca gigantul online american va lansa serviciul Prime si pe continentul respectiv.

Leave a reply