Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon aduce livrarea in 2 ore la Berlin

amazon

Locuitorii Berlinului vor putea in curand comanda produse pe www.amazon.de si le vor primi acasa in doar 2 ore, informeaza reuters.com. Publicatia germana „Welt” scrie (citand surse din domeniul transporturilor) ca gigantul online Amazon planuieste sa stimuleze clientii serviciului Prime Now, investind in transformarea unui depozit din Kurfuerstendamm (Berlin) intr-un spatiu in care sa pastreze 10.000 de produse proprii, pe care sa le livreze extrem de repede in oras, la nevoie.

Initiativa ar urma sa intre in vigoare in luna mai, iar livrarile s-ar face initial de catre firme de curierat din capitala germana, urmand a avea loc de luni pana sambata, in doua ture. Pana acum, Amazon a folosit serviciile Deutsche Post DHL pentru livrari in Germania. Luat la intrebari de „Welt”, un purtator de cuvant Amazon a refuzat sa comenteze informatia, spunand „Momentan, nu avem de facut nicio declaratie despre asta”.

Din 2010 incoace, Amazon a investit 15 miliarde € in infrastructura europeana si nu se opreste aici: compania are de gand ca anul acesta sa scoata la inaintare mii de locuri de munca noi in cele 12 centre de dezvoltare si cercetare din Europa.

Leave a reply