Alternativa la Shopmania Biz

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua! Am un magazin fizic de produse de artizanat si doresc sa ma extind si in online. In prima faza nu vreau sa investesc aproape deloc si de aceea in cautarile mele despre acest subiect, m-am oprit la platforma Shopmania care mi se pare excelenta pentru incepatori ca mine. Singura mea problema este faptul ca nu imi place nicio varianta de design de la ei, lucru care mi se pare foarte important. Asadar, ce alternative am? Vreau ceva exact ca Shopmania, numai ca ar trebui sa aiba tamplate-uri mai frumoase si moderne. Exista? Multumesc!

Deschis 0
Organizare magazin online Andreea Cremenescu 6 ani 3 raspuns 1505 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Buna ziua,
  Problema design template este clasica pentru variante gen shopmania, dar eu personal nu recomand nici unui magazin online fie el si foarte mic folosirea unor astfel de solutii. Daca veti alege o astfel de solutie va veti da seama curand de limitarile ce le aveti in administrarea sau modificarea unui astfel de magazin.
  Daca doriti si o alta solutie ne puteti contacta.
  Medvi Design
  https://www.medvicompany.ro/contact

 2. Buna ziua,

  Va rog sa ma contactati prin intermediul formularului https://www.lisal.ro/ro/contact/ pentru a va prezenta solutia noastra care se bazeaza pe opencart.
  Este un opencart in care am inserat mai multe module free sau dezvoltate de noi astfel incat sa putem oferi “o solutie la cheie”.

  Lucian,

 3. Buna ziua,

  Dorim sa va propunem un parteneriat in care sa va promovam produsele dumneavoastra pe site-ul nostru.
  Pentru mai multe detalii ne puteti contacta :

  Velter Wilhelm
  tel 0745 555 925
  office@promoarena.ro

  Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Browse