Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Aproape nimeni nu cumpara pe Amazon ajutat de Alexa (raport)

Un raport recent marca The Information a descoperit ca doar 2% din totalul boxelor smart de tip Echo vandute de Amazon din 2014 incoace (in jur de 50 de milioane de bucati) au fost folosite de utilizatori pentru a cumpara ceva de pe site-ul amintit, in 2018, utilizand sistemul de asistenta vocala Alexa, informeaza site-ul qz.com. In plus, 90% dintre utilizatorii care au incercat sistemul pentru a achizitiona ceva, nu au mai repetat experienta si a doua oara.

Alexa este unul dintre cele mai populare sisteme de acest tip din lume, iar piata boxelor smart este estimata sa atinga o valoare de 30 miliarde $, pana in 2024 (conform Global Market Insights). Dar oamenii o folosesc in alte scopuri: verifica vremea, de exemplu.

Asta nu descurjeaza compania Amazon, care ar planui sa lanseze cel putin 8 dispozitive noi care sa integreze asistenta vocala proprie, pana la final de an, inclusiv o versiune pentru cuptorul cu microunde si una pentru masini, anunta cnbc.com.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] nu este folosita la comenzi de pe Amazon (ci pentru a seta alarme, a asculta muzica sau a afla cum este vremea), iar odata cu avansul […]

  2. […] vitala in dezvoltarea companiei, dar care nu a dat roadele scontate. De exemplu, in 2018, aproape nimeni nu a cumparat ceva pe Amazon folosind sistemul de asistenta vocala Alexa, lansat in 2014 (odata cu […]

Leave a reply