Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Alibaba a depasit, in sfarsit, Amazon (raport)

cele mai vizitate site-uri

Taobao.com este cea mai populara platforma e-commerce din lume, conform studiului „2018 Q2 Digital Statshot”, citat de thenextweb.com. Folosind informatii provenite din platforma de analiza Alexa (care tine de Amazon), studiul a determinat ca site-ul asiatic a fost cel mai vizitat site de shopping in perioada 16 martie – 16 aprilie, din intreaga lume (care petrec 08:03 minute/zi), in timp ce pe Amazon.com stau doar 07:40 minute/zi, pe locul trei plasandu-se Tmall.com (cu 06:34 minute/zi, care tine tot de Alibaba Group).

top aplicatii mobile

AliExpress este si aplicatia de shopping preferata a populatiei la nivel global, fiind singura de acest tip din top 10, care a contabilizat numarul de descarcari in martie 2018, in magazinele iOS si Google Play din intreaga lume. App-ul a sarit cu 12 pozitii in clasament, fata de luna anterioara.

Desi cifrele indica faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai interesati de aplicatii e-commerce si de cumparaturile online de pe mobile, site-urile clasice, pe desktop, raman preferatele clientilor online. In ultima luna, procentul persoanelor care au vizitat un magazin virtual este cu aproape 50% mai mare decat al celor care au folosit o aplicatie de cumparaturi pe un dispozitiv mobil. Aproape trei sferturi dintre internautii din principalele 40 de economii mondiale au cumparat ceva online, deci 80% dintre oamenii care intra pe site-urile online ajuns sa si cumpere cel putin 1 data/luna ceva de acolo.

Raspunde la aceasta intrebare