Ajutor programare wordpress cu woocommerce

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna, de curand am inceput sa imi fac un magazin online cu wordpress si woocomerce. Am cumparat tema Flatsome si am inceput sa imi construiesc site-ul iar acum intampin niste dificultati:

 1. Butonul Adauga in cos si pretul nu imi apare decat daca pun produsul la reducere.
 2. La produsele variabile, nu imi apar variabilele pretul si adauga in cos.

Mulțumesc

Deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Realizare magazin online mariaruxandramuresan 7 ani 1 raspuns 1642 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Recomand cand aveti probleme serioase cu WordPress / Woocommerce sa va consultati cu cei la care aveti gazduirea. Ei pot face verificari amanuntite sa se asigure ca nu e o problema cauzata de instalarea WordPress pe server, sau setari ale serverului.
  Am tema Flatsome instalata si nu puteam sa salvez campurile pret, stoc, imagine si tot ce tinea de variatiile de produs. Am dezactivat toate plugin-urile crezand ca e vreo incompatibilitate. Degeaba.

  Pe serverul pe care era gazduit site-ul era instalata versiunea sistemului de gestiune a bazelor de date MySQL 5.5. A fost suficient ca cei de la Namebox.ro sa imi mute site-ul pe un server cu versiunea MySQL 5.6. si acum pot sa salvez datele.

  Cum am aflat de problema? Am dat o scanare din Woocommerce/ Stare Sistem si am gasit problema. Scanati si voi si daca sunt probleme contactati pe cei de la gazduire.
  Daca cei de la gazduire nu sunt cooperanti indicat e neaparat sa va mutati. Colaborarea intre ei si voi este esentiala.

Lasă un răspuns

Browse