Abonament Magazin vs Achizitionare Magazin Online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

De la un timp au inceput sa apara din ce in ce mai multe firme care sa ofere un magazin complet +alte beneficii contra unei sume lunare, anuale (software as a service – abonament lunar, platforme ecommerce cu chirie).

Intrebarea mea e care este cea mai avantajoasa solutie, din punct de vedere al eficientei si al avantajelor, sa achizitionezi un magazin cu plata lunara, sau sa achizitionezi un magazin online cu plata o singura data.

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online AndreiDP 8 ani 5 raspuns 2168 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Din principiu nu sunt adeptul abonamentelor.Oricum un magazin,mai ales online este in continua schimbare.Aici depinde de preferinta fiecaruia.

 2. “un magazin online cu plata o singura data” NU EXISTA.
  Iar cei ce afirma asta ori nu stiu cu ce se mananca shoppingul online ori sunt impostori si vor sa-si “fidelizeze” potentialul client.
  Drept urmare, indiferent ca vei alege o solutie SaaS sau open source sau orice altceva, pregateste-te sa consumi bani luna de luna pentru dezvoltarea/intretinerea magazinului tau online.
  Priveste asta ca pe un magazin fizic, exista chirie zero pentru 4 pereti (sau mai multi)? NU! Asa e si in online, doar tipul de “furnizor” e altul.
  🙂

 3. Krisztian,serviciile mai low cost sunt acceptabile.Insa sunt servciii cu 250,500,1000e lunar.La aceste servicii mai intreb daca renteaza.

  Bogdan Socol,da un magazin necesita modificari imbunatatiri,dar oare ajung la fel de costisitoare ca un abonament mediu-high price,ca de genu 250,500,1000e.Si mai ales ca un magazin se imbunatateste o data la 3-5luni,eventual lunar atunci cand se fac modificari minore.

 4. Andrei, problema ridicata de tine este pusa in mod gresit. Tu vrei sa optimizezi un cost fara ca el sa fie real in momentul de fata. Vrei sa aduni informatii (si asta e un lucru de laudat) pentru un eveniment care va fi.
  Desi tot scriu despre asta se pare ca nu ma aude nimeni. Intrebarea legitima este “imi doresc o AFACERE online, cum pot sa-mi maximizez sansele de reusita?”
  Si ca sa poti maximiza sansele de reusita ale cuiva trebuie sa faci un studiu, sa vezi ce piata exista pentru acea nisa, cine sunt concurentii, cat de mare este bataia pe acea nisa, cati bani poti obtine (ce cota de piata) daca-ti faci treaba bine, etc.
  Abia pe urma faci un plan de actiune pana unde vrei sa ajungi (plan care in timp va suferi modificari, optimizari) iti setezi bugete, alegi platforma, etc…
  Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar intrebarea ta este ceva de genul “daca ma imbrac in alb arat mai slab?”
  Este prea generica intrebarea ta si nu poate avea raspuns.
  In fiecare etapa a evolutiei unei afacere online exista un optim de costuri vav de beneficii. Daca vrei un magazin online cu 10 produse pot avea o recomandare, daca vei avea 50.000 produse am alta recomandare pt tine.
  Nu exista retete ale succesului dar exista multe cai de a maximiza sansele de a ajunge la el.

 5. Salut,

  Ca sa primesti un raspuns util va trebui sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

  1. Ce vrei sa faci?
  2. De unde pleci?
  3. Unde vrei sa te duci si, foarte important, cat de repede?

  Subscriu la comentariul lui Bogdan.

  Multumesc.

Lasă un răspuns

Browse