Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

4 tendinte pentru 2016 in video marketing

8364446426_e92e1f2fc6

2015 a fost anul marketing-ului video, scrie marketingprofs.com. Intr-un peisaj online aglomerat, asa atragi atentia, aduci un plus de calitate si continut si atragi cel mai usor clientii. 96% dintre companiile business-to-business (B2B) folosesc video marketing-ul, conform unui studiu recent al Web Video Marketing Council. Pentru anul care vine, site-ul amintit a identificat 4 tendinte in domeniu:

  1. Va creste rolul imaginilor video in atragerea clientilor. Companiile se pot baza pe continutul video pentru a determina clientii sa cumpere, oferindu-le filmulete „How-to” (pentru a le demonstra ca produsul lor este exact ceea ce cauta), testimoniale ale altor clienti si chiar video-uri personalizate – cate un alt tip de continut video pentru fiecare etapa din procesul de cumparare. Un studiu Ascend2 a descoperit recent că testimonialele video, filmuletele de prezentare si tutorialele sunt cea mai efectiva metoda de transforma un potential client intr-un client real.
  2. Tot mai multe companii vor investi in productia video. Incasarile companiilor care mizeaza pe video marketing au crescut cu aproape 50% mai mult in fiecare an, comparativ cu rivalii lor care nu folosesc video marketing-ul. Deci daca acest tip de continut e atat de util, de ce sa dai bani altora pentru el? Ascend2 spune ca 71% dintre companiile cu programe video de succes vor investi mai multi bani in productia in-house a acestora, in 2016.
  3. Cat mai multe date! Video-marketing-ul aduce clienti cuatificabili: vezi cine urmareste respectivele imagini, cat timp o face, cand inchide filmuletul – toate aceste informatii fiind din ce in ce mai importante pentru compania ta. Cu cat stii mai multe date despre asta, cu atat vei crea continut video mai bun.
  4. Accentul va cadea pe continutul video personalizat. Continutul video va deveni mai personalizat si mai interactiv in 2016, transformandu-l intr-o experienta care va trage potentialii clienti spre compania cu pricina.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply