Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

3 moduri in care brand-urile pot tine pasul cu asteptarile clientilor (VIDEO)

Expresia „clientul nostru, stapanul nostru” dateaza din anii ’30, dar nu a fost niciodata mai relevanta ca astazi, citim pe thinkwithgoogle.com. Experienta de cumparare, preturile practicate si produsul in sine sunt factorii care ghideaza cumparatorul si specialistii in marketing cred ca urmatoarele 3 moduri de a tine pasul cu asteptarile clientilor sunt vitale in e-commerce-ul contemporan:

1. Ofera experiente personalizate. Brand-urile nu mai pot livra acelasi mesaj fiecarui client, indiferent de preferintele fiecaruia. Clientii vor experiente personalizate: 63% dintre persoane se asteapta ca brand-urile sa le foloseasca istoricul de cumparaturi in acest scop. Jeremy Hull (VP al Departamentului Inovatie la agentia de marketing iProspect) dezvolta subiectul in clipul urmator.

                                     

2. Ofera o experienta omnichannel minunata. Clientii tai schimba mereu platforma folosita, 80% dintre consumatori spun ca se documenteaza pentru a cumpara ceva si cautand online, si urmarind clipuri video. Pentru a ii multumi, trebuie sa le oferi experiente placute pe toate cananele: in magazinul fizic, in cel virtual, in aplicatie, etc.

3. Ajuta-te de video.  Clientii au asteptari noi cand vine vorba despre acest format: nu doar vedetele sau influencerii le pot face recomandari pertinente; 70% dintre e-shopperi spun ca sunt deshisi ideii de a invata despre un produs de pe YouTube din clipurile brand-urilor. Clipurile video sunt mai importante ca niciodata, iar oamenii vor sa interactioneze din ce in ce mai mult asa cu brand/urile, explica Ann Bair (Chief Digital Officer la Nationwide) mai jos.

                                   

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply