Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

3 moduri in care brand-urile pot tine pasul cu asteptarile clientilor (VIDEO)

Expresia „clientul nostru, stapanul nostru” dateaza din anii ’30, dar nu a fost niciodata mai relevanta ca astazi, citim pe thinkwithgoogle.com. Experienta de cumparare, preturile practicate si produsul in sine sunt factorii care ghideaza cumparatorul si specialistii in marketing cred ca urmatoarele 3 moduri de a tine pasul cu asteptarile clientilor sunt vitale in e-commerce-ul contemporan:

1. Ofera experiente personalizate. Brand-urile nu mai pot livra acelasi mesaj fiecarui client, indiferent de preferintele fiecaruia. Clientii vor experiente personalizate: 63% dintre persoane se asteapta ca brand-urile sa le foloseasca istoricul de cumparaturi in acest scop. Jeremy Hull (VP al Departamentului Inovatie la agentia de marketing iProspect) dezvolta subiectul in clipul urmator.

                                     

2. Ofera o experienta omnichannel minunata. Clientii tai schimba mereu platforma folosita, 80% dintre consumatori spun ca se documenteaza pentru a cumpara ceva si cautand online, si urmarind clipuri video. Pentru a ii multumi, trebuie sa le oferi experiente placute pe toate cananele: in magazinul fizic, in cel virtual, in aplicatie, etc.

3. Ajuta-te de video.  Clientii au asteptari noi cand vine vorba despre acest format: nu doar vedetele sau influencerii le pot face recomandari pertinente; 70% dintre e-shopperi spun ca sunt deshisi ideii de a invata despre un produs de pe YouTube din clipurile brand-urilor. Clipurile video sunt mai importante ca niciodata, iar oamenii vor sa interactioneze din ce in ce mai mult asa cu brand/urile, explica Ann Bair (Chief Digital Officer la Nationwide) mai jos.

                                   

Despre Monica PopescuEntry

Raspunde la aceasta intrebare