Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

In 2017, vom sta 47 minute/zi cu ochii pe clipuri video

video Clips

In 2017, vom petrece cu 20% mai mult timp uitandu-ne la clipuri video pe Internet (pe site-uri ca YouTube, Facebook, Netflix ori Hulu), a concluzionat zenithmedia.com, in urma celei de-a treia editii a studiului „Online Video Forecasts”. Mai exact, cifrele indica faptul ca, la nivel global, fata de cele 39,6 minute pe care le-am petrecut in 2016 urmarind clipuri video, in 2017 vom atinge 47,4 minute. Pe dispozitive mobile vom urmari filmulete in 61% dintre cazuri.

Cresterea va avea loc pentru ca suntem impulsionati de utilizarea dispozitivelor mobile (smartphone-uri si tablete), numarul de vizualizari video urmand sa creasca pe acestea cu 35%, atingand 28,8 minute/zi. Cifra va creste cu 29% pana in 2019, ajutata de viteza de lucru a acestor dispozitive, de display-urile din ce in ce mai eficiente si de conexiunea de date din ce in ce mai rapida. Astfel, in 2 ani, pe mobile vor fi urmarite filmulete in 72% dintre cazuri.

In paralel, vizualizarile video pe dispozitive fixe (desktop PC-uri, laptop-uri, televizoare smart) vor creste cu doar 2%, atingand 18,6 minute/zi. Zenith estimeaza ca sumele cheltuite pe reclame video online vor creste si ele in acest an, cu 23%, ajungand la un total global de 27,2 miliarde $.

Continutul video s-a extins masiv pe toate platformele online, in ultima vreme, iar retelele de socializare conduc detasat: pe multe piete, Facebook este acum al doilea cel mai mare distribuitor de continut video, dupa YouTube. Nu de alta, dar – asa cum scriam recent – pe social media cumparam influentati de clipuri video: 90% dintre utilizatorii social media sunt influentati sa cumpere un anumit produs dupa ce vad aici un clip video relevant despre acesta.

Leave a reply