Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

In 2017, vom sta 47 minute/zi cu ochii pe clipuri video

video Clips

In 2017, vom petrece cu 20% mai mult timp uitandu-ne la clipuri video pe Internet (pe site-uri ca YouTube, Facebook, Netflix ori Hulu), a concluzionat zenithmedia.com, in urma celei de-a treia editii a studiului „Online Video Forecasts”. Mai exact, cifrele indica faptul ca, la nivel global, fata de cele 39,6 minute pe care le-am petrecut in 2016 urmarind clipuri video, in 2017 vom atinge 47,4 minute. Pe dispozitive mobile vom urmari filmulete in 61% dintre cazuri.

Cresterea va avea loc pentru ca suntem impulsionati de utilizarea dispozitivelor mobile (smartphone-uri si tablete), numarul de vizualizari video urmand sa creasca pe acestea cu 35%, atingand 28,8 minute/zi. Cifra va creste cu 29% pana in 2019, ajutata de viteza de lucru a acestor dispozitive, de display-urile din ce in ce mai eficiente si de conexiunea de date din ce in ce mai rapida. Astfel, in 2 ani, pe mobile vor fi urmarite filmulete in 72% dintre cazuri.

In paralel, vizualizarile video pe dispozitive fixe (desktop PC-uri, laptop-uri, televizoare smart) vor creste cu doar 2%, atingand 18,6 minute/zi. Zenith estimeaza ca sumele cheltuite pe reclame video online vor creste si ele in acest an, cu 23%, ajungand la un total global de 27,2 miliarde $.

Continutul video s-a extins masiv pe toate platformele online, in ultima vreme, iar retelele de socializare conduc detasat: pe multe piete, Facebook este acum al doilea cel mai mare distribuitor de continut video, dupa YouTube. Nu de alta, dar – asa cum scriam recent – pe social media cumparam influentati de clipuri video: 90% dintre utilizatorii social media sunt influentati sa cumpere un anumit produs dupa ce vad aici un clip video relevant despre acesta.

Raspunde la aceasta intrebare