Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2016, Twitter va depasi 286 de milioane de utilizatori

209062

Anul acesta, numarul de utilizatori ai Twitter va creste cu 10,9%, estimeaza emarketer.com. Asta inseamna ca reteaua de socializare va ajunge la un total de 286,3 milioane de utilizatori activi lunar, in intreaga lume (persoane care intra cel putin o data pe luna, de pe orice dispozitiv, pe Twitter). Compania isi va anunta saptamana viitoare profitul pe anul trecut, iar numarul de utilizatori este un indice important: deja anul trecut, reteaua de socializare s-a laudat cu o crestere de 9,8%, iar acelasi emarketer.com scrie si ca, pana in 2020, Twitter va numara aproape 370 de milioane de utilizatori lunari.

„Cand se intampla ceva, se intampla pe Twitter, platforma ramanand extrem de relevanta ca mediu de comunicare in timpul evenimentelor. Pe masura ce pune accentul pe live streaming, Twitter isi propune sa devina la fel de relevant si in domeniul live video. Ambele il vor ajuta sa isi mareasca numarul de utilizatori, desi ceilalti jucatori de pe piata – mai ales Instagram, Snapchat si Facebook Messenger – ii iau fata din ce in ce mai mult, mai ales in randul utilizatorilor tineri”, subliniaza Debra Aho Williamson, analist principal eMarketer.

1 din 5 utilizatori ai Twitter sunt americani (si 63,1% din veniturile din publicitate ale Twitter provin de pe teren american), iar pe locul doi se plaseaza Brazilia, cu 27,7 milioane de utilizatori, urmata de Japonia (25,9 milioane) şi Mexic (23,5 milioane). In total, in 2016, compania va incasa 2,61 miliarde de $ din reclame digitale, prognozeaza eMarketer – adica 1,4% din totalul pietei mondiale de profil.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply