Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

13-15 noiembrie 2020: Black Friday la a2t.ro, cu reduceri de pana la 76%

Atu Tech (a2t.ro) anunta – intr-un comunicat de presa – ca da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, va oferi reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse. Clientii vor gasi la un pret mai mic produse din categorii ca: supraveghere video, alarme, detectie incendiu, automatizari de porti, interfoane si videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV si retelistica. Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania (conform cifrei de afaceri) va introduce in oferta de Black Friday 2020, in premiera, sistemele de termoscanare, ca raspuns la situatia actuala si la contextul medical generat de raspandirea COVID-19.

„Siguranta oamenilor este motorul afacerii noastre, fie ca vorbim de siguranta de zi cu zi, fie ca vorbim de siguranta in contextul medical actual. Pentru campania de Black Friday de anul acesta estimam o crestere de circa 40% fata de campania de anul trecut, avans sustinut de preturile speciale, de stocurile pregatite din timp, dar si de introducerea de produse noi in oferta”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech).

„Pentru clientii nostri, noutatea de anul acesta este ca, pe langa reducerile masive, ei vor avea acces la toate serviciile noastre, regandite si imbunatatite, pentru a le putea livra o experienta completa: consiliere telefonica gratuita in alegerea produselor potrivite, suport tehnic gratuit post-vanzare, instalare oriunde in Romania, prin reteaua proprie de instalatori parteneri, service cu ridicare si returnare gratuite si drept de retur prelungit la 30 de zile, fata de 14 zile, conform legii”, completeaza acesta. Specialistii Atu Tech recomanda ca instalarea produselor achizitionate online sa fie facuta de instalatori autorizati. Compania dispune de o retea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel national, fiind compania cu una dintre cele mai mari retele de instalatori din Romania.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply