Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

12-15 si 26-29 noiembrie 2020: Black Friday la Bonami.ro, cu reduceri de pana la 80%

Magazinul online de mobilier si decoratiuni Bonami anunta (intr-un comunicat de presa) ca editia de Black Friday din acest an va avea loc in doua weekend-uri prelungite (12-15 noiembrie si 26-29 noiembrie), in toate tarile in care activeaza site-ul. Retailerul e-commerce se asteapta la vanzari de 2,5 milioane €, dupa aceasta campanie – din care 20% (adica 500.000 €), pe piata din Romania. Deoarece, in perioada reducerilor de Black Friday, in tara noastra se inregistreaza cele mai mari vanzari (comparativ cu toate celelalte tari unde este prezenta compania), vor exista oferte create special pentru clientii romani.

In primul weekend de reduceri (cand are loc Black Friday in intreaga tara) vor exista produse cu preturi mai mici cu pana la 80%. De Black Friday-ul traditional, va exista o reducere de 15% la orice produs din oferta Bonami. Iar pe 30 noiembrie (luni) va avea loc Cyber Monday, cu noi oferte online.

„Anul acesta suntem deosebit de optimisti in ceea ce priveste Black Friday, proiectam vanzari duble fata de 2019, atat in Romania, cat si pe celelalte piete unde suntem prezenti. Pregatirile pentru acest eveniment online au debutat in august, astfel incat sa putem avea o oferta larga si cele mai bune preturi pentru clientii nostri. Previzionam vanzari cu 300% mai mari, fata de o zi obisnuita de noiembrie”, transmite Pavel Voparil (foto, CEO Bonami).

Recent, Bonami a inceput sa ofere in Romania livrarea coletelor mici prin serviciul Coletaria, ceea ce va contribui la cresterea vanzarilor in cele doua weekend-uri de Black Friday: „Ne asteptam ca oamenii sa comande cu si mai multa incredere, deoarece nu se vor baza pe curieri si isi pot prelua comenzile oricand doresc. Este un mod de livrare mai convenabil si mai confortabil pentru clientii nostri”, explica Voparil. Fata de anul trecut, compania a dublat numarul de produse unice disponibile pentru aceasta campanie de reduceri (de la 20.000 la 40.000). In plus, site-ul continua campania cashback in noiembrie si decembrie: orice suma cheltuita pe Bonami.ro in aceasta perioada va fi returnata clientilor pe 24 decembrie, sub forma de credite.

Leave a reply