Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart a lansat livrarea in 2 zile. Cat costa?

walmart 2 day

Lantul de magazine Walmart incearca sa ramana relevant online si, in acest scop, a lansat o noua versiune de livrare a produselor comandate: le primesti acasa in 2 zile, contra sumei de 49 $/an. Noua versiune de ShippingPass e momentan in varianta beta (doritorii trebuie sa fie invitati in sistem pentru a o putea folosi), aflam de pe supplychainanalysis.igd.com. Noul ShippingPass face parte din schema de investitii in e-commerce (in valoare de 2 miliarde $) a companiei americane, care se axeaza in perioada 2016 – 2017 pe imbunatatirea tehnologiei, logisticii si ofertei sale e-commerce.

Pana acum, la Walmart puteai sa iti ridici gratuit comanda din magazin (in aceeasi zi in care ai platit-o), sa ai livrare gratuita la domiciliu doar pentru comenzi mai mari de 50 $ (dar iti erau livrate in 4 – 6 zile) sau puteai plati 50 $/an pentru un ShippingPass (care ofera livrare in 3 zile si care a fost lansat anul trecut).

Leave a reply