Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vanzarile Asos.com au crescut cu 36% la final de 2016

asos

In Marea Britanie, industria modei este in declin, ajungand in 2016 la cea mai mica valoare din ultimii 7 ani, conform Kantar Worldpane: valoarea pietei de profit britanice a scazut cu 700 milioane £ fata de 2015. Dar, in octombrie, retailerul online Asos anunta o crestere de 26% a vanzarilor in anul fiscal incheiat in august 2016, iar in decembrie anunta ca scoate la inaintare 1.500 de locuri de munca noi, in sediul din Camden. Iar acum anunta ca, in ultimele 4 luni ale lui 2016, a inregistrat vanzari mai mari cu 36%, atingand 605,7 milioane £, scrie cityam.com. Astfel, veniturile totale au crescut cu 36%, atingand 621,3 milioane £.

In Marea Britanie, vanzarile au crescut cu 18%, pana la 244 milioane £, iar pe plan international – cu 52%, pana la 361,7 milioane £ (impulsionate de americani, care au cheltuit cu 66% mai mult pe Asos.com, si de europeni, care au cheltuit cu 49% mai mult). In conditiile in care lira sterlina a scazut, compania spune ca se cheltuie mai multi bani, clientii activi crescand cu 25% in perioada septembrie – decembrie 2016.

Prin urmare, Asos proiecteaza o crestere de 25 – 30% pentru 2017, fata de anul anterior: „Dupa vanzari record de Cyber weekend si in perioada de dinaintea Craciunului, sunt bucuros sa anunt un inceput de an in forta. O crestere de peste 50% a vanzarilor internationale este o realizare exceptionala. Acum ne asteptam la vanzari mai mari cu 25 – 30% pentru 2017 si ne acceleram investitia in infrastructura, pentru a manageria aceasta crestere”, a transmis CEO-ul Nick Beighton.

Leave a reply