Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ungaria: din toamna, la Auchan comanzi online, primesti acasa

auchan HU

Semne bune anul (fiscal) are! Auchan Ungaria a avut venituri de 337,6 miliarde HUF in anul financiar martie 2015 – martie 2016, in cele 37 de supermarketuri si benzinarii (totalizand 7.000 de angajati) din tara, scrie bbj.hu. Cifra este mai mare cu 3,6% fata de anul fiscal anterior. Profitul net a fost de 2,2 miliarde HUF. Datele incurajatoare au determinat compania sa lanseze, din septembrie, un serviciu de livrare la domiciliu a comenzilor plasate online, in Budapesta, anunta mindenar.hu.

Astfel, Auchan se alatura unei piete in care activeaza deja Tesco – cel mai mare lant de supermakerturi din Ungaria – si CBA (conform supplychainanalysis.igd.com). Tesco ofera serviciul e-commerce in Budapesta, Seghedin si Székesfehérvár, iar ungurii de la CBA – doar in Budapesta.

„Facem mari eforturi pentru a ne imbunatati serviciile, pentru a servi cat mai bine nevoile clientilor. In toamna lui 2016 vom lansa un serviciu de e-commerce menit sa simplifice cumparaturile”, a transmis Dominique Ducoux, CEO-ul Auchan Ungaria (via 24.hu), mentionand ca brand-ul vrea sa isi asocieze imaginea cu cea a momentelor memorabile de shopping atat in magazin, cat si acasa (noul slogan fiind „Large selection of adventure. Auchan”/„Selectie mare, aventura cat cuprinde. Auchan”).

In paralel, in Polonia, Tesco isi restrange operatiunile online, scrie supplychainanalysis.igd.com. Compania va reduce numarul de orase in care ofera livrarea la domiciliu: de la 19 zone metropolitane, la doar 17 (eliminand serviciul e-commerce din oraşele Jelenia Góra si Wałbrzych, care nu ar avea destul potential de dezvoltare). Tesco are peste 400 de locatii in Polonia.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply