Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ultimele 7 zile de inscrieri la GPeC Summit – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania

Bucuresti, 14 Mai 2014 – Doar pana pe 21 Mai 2014 (inclusiv) persoanele interesate sa participe la GPeC Summit, mai pot achizitiona bilete de acces la cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Acesta se va desfasura in zilele de 26-27-28 Mai, la Bucuresti, iar pretul unui bilet pentru cele 3 zile este de 157 euro (TVA inclus).

Speakeri internationali de top, pentru prima oara in Romania la GPeC Summit

 Peste 40 de specialisti in e-commerce, romani si internationali, vor urca pe scena la GPeC Summit in cele 3 zile de eveniment. Cativa dintre acestia – personalitati recunoscute la nivel mondial, ale caror carti sunt best-selling pe Amazon – vorbesc pentru prima oara in Romania, la GPeC Summit:

  • Chris Goward, Presedinte si CEO WiderFunnel, este creierul din spatele metodelor LIFT™ si Kaizen™ si a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienti precum Google, Electronic Arts, Magento sau BuildDirect.com. Chris este autorul cartii “You Should Test That!“, un bestseller international, prin care redefineste principiile optimizarii conversiilor – cartea sa fiind cotata cu rating-uri de 5 stele din partea cititorilor pe Amazon. Din 2007, Chris a vorbit la peste 100 de evenimente in peste 30 de orase la nivel mondial, iar acumvine pentru prima oara in Bucuresti, la GPeC Summit, unde va sustine atat o prezentare in cadrul Conferintei din 26 Mai, cat si un workshop de optimizare a conversiilor in ziua de 27 Mai.
  • Jacob Kildebogaard coordoneaza serviciile de PPC si Analytics pentru agentia de marketing online scandinava, Webjuice.dk, la care este co-fondator. Jacob este creierul din spatele GaBoost.dk – un serviciu avansat de benchmark de analytics pentru siturile daneze de comert electronic, serviciu folosit in mod activ de peste 400 de business-uri. Jacob a scris singura carte daneza de Google Analytics, iar in tara lui de origine – Danemarca – este cunoscut sub numele de Mr. Web Analytics.
  • Caroline Hey este, de peste 2 ani, International Business Manager la FACT-finder, Europe’s Leading Conversion Engine. FACT-finder este o companie prezenta in 8 tari europene, parte din grupul Omikron, aflat in top 50 companii din Germania cu o dezvoltare accelerata, conform premiilor Deloitte din 2012. Caroline va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit despre cum pot magazinele online sa transforme vizitatorii in clienti.

Pe langa specialistii internationali, lista speakerilor romani este impresionanta din punct de vedere al numelor invitatilor care vor sustine prezentari, workshopuri sau vor fi prezenti in panel-urile de dezbatere publica: Radu Butufei (Carrefour Romania), Claudia Mirica (Cora Romania), Gabriel Ghita (MasterCard Europe CEE), Mihaela Nicola (The Group), Mihai Patrascu (evoMAG), Paula Negrea (TinaR), Raluca Kisescu (AVON Romania & Moldova), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus), Lucian Aldescu (DPD), Octavian Badescu (Sameday Courier), Horia Grozea (mobilPay), Horia Neagu (Orange Romania), Valentin Radu (Marketizator), Remus Visan (Paravion), Dorin Boerescu (2Parale), Alexandru Lapusan (ZITEC), Victor Kapra, Ionut Munteanu (WebDigital), Liviu Taloi (ECOMpedia), Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions Agency), Diana Olar (Voucherry Romania), Adrian Ichim (Advanced Ideas), Ioana Barbu (BitDefender), Andrei Georgescu (White Image), Marius Lazarescu (Today’s), Claudiu Murariu (PadiCode), Alexandru Rada (Vibetrace), Diana Vlase (DPD), Cristian Ignat (2Parale), Robert Anghel (ING Bank), Marin Mitroi (RomCard).

GPeC Summit: 3 zile de Conferinta, Workshopuri, Expo & Party

Potrivit organizatorilor, “zilele de 26, 27 si 28 Mai 2014 sunt un adevarat festin de e-commerce, care fac din Bucuresti capitala comertului electronic”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Intreaga zi de 26 Mai este dedicata Conferintei si E-Commerce Expo (expozitie B2B intre furnizorii de servicii si solutii de comert electronic si magazinele online). In cadrul Conferintei, au loc keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe subiecte de maxim interes pentru orice afacere online: stadiul actual si tendintele de dezvoltare ale pietei pe verticale; profilul consumatorului online; optimizarea conversiilor; performance marketing; logistica & curierat; loializarea clientilor; tool-uri e-commerce; SEM.

Seara de 26 Mai este dedicata Petrecerii GPeC – un spatiu excelent de networking, oportunitati de afaceri si schimb de experienta intre participanti.

Zilele de 27 si 28 Mai aduc participantilor nu mai putin de “12 workshopuri tematice, adica 18 ore de comert electronic Premium”, dupa cum declara Andrei Radu. Temele abordate in cadrul workshopurilor vizeaza: optimizarea conversiilor; personalizare; logistica & curierat; branding; e-mail marketing; loializarea clientilor; persuasiune; web analytics; PPC marketing; SEO; social media; usability.

Inscrieri pana pe 21 Mai 2014

Agenda detaliata a GPeC Summit, pe zile si ore, poate fi consultata pe website-ul GPeC lahttp://www.gpec.ro/gpec-summit-mai-2014/agenda. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in zilele de 26, 27 si 28 Mai 2014.

Inscrierile se fac pana pe 21 Mai 2014 (inclusiv), completand formularul de inregistrare disponibil lahttp://www.gpec.ro/gpec-summit-mai-2014/inscriere. Biletul de acces pentru toate cele 3 zile de eveniment costa 157 euro (TVA inclus), pret in care sunt incluse serviciile de masa/catering, precum si serviciile de traducere simultana.

GPeC 2014 este un eveniment sustinut deCargusCarrefour Online; DPD; FAN Courier; Garanti Bank; MasterCard; Microsoft; Orange; SameDay; UIS; ZITEC

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel PartnerParavion.ro

Cu sprijinul2ParaleAdvanced IdeasAgile MediaCasaDeTraduceriECOMpediaEuroWeb,ExtendedHostwayMarketizatorNew BlackTRUSTED.roVibetraceWebDigitalWhite Image,ZeList

Parteneri media(Ad)HuggerAkceesANISAvocatNetBursaBusiness ReviewBlogal Initiative,Business24Business WomanCariereComunicate De PresaeJobsFemei in AfaceriFulvia MeirosuHotnewsIQAdsKiss FMLaptop NewsLumea SEO PPCModern Buyer,RomaniaPozitiva.roShopmaniaSoftbinatorSoftLeadStartups.roTech CafeZiare.com

Bloguri partenere: Alex MihaileanuAlin VladAna MateiAnca DumaAndreea StanAuras Mihai GeambasuBlogatu.roCarmen AlbisteanuChinezuClaudia TocilaCorina Maria ScheianuCristi DorombachDorin ApavaloaeElena CiricGeorge Hari PopescuIoana BudeanuiYli,  Lavinia Biberi,Madalin BlidaruMiruna SiminelOana GreceaOlivian BredaRaluca PopaRazvan AcsenteSandra ClipeaSorin Rusi.

Leave a reply