Tema ecommerce care respecta din start cele mai multe criterii GPEC

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cred ca este in interesul oricui, comform principiului univesal al minimei actiuni, sa cunoasca din start care sunt temele fie WP fie OpenCart sau alte CMS care au din start cea mai mare complianta cu setul de criterii GPEC. Propun o zona de genul CMS best compliant with GPEC. De ce sa fortam usi deschise cand putem pleca de la un anume grad de conformitate?

 

Deschis 0
Alegerea platformei Organizare magazin online Realizare magazin online Sorinel Balan 6 ani 3 raspuns 1237 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Evaluarea efectuata de cei la care va referiti, din ceea ce stiu, nu include doar ceea ce poate face o tema. In criterile lor sunt incluse multe elemente care nu au legatura cu tema.

    Criteriile prin care se selecteaza o tema pentru un site ar trebui sa fie in functie de ceea ce se vinde sau promoveaza.
    Daca doriti sa discutam mai multe, puteti sa imi scrieti pe lucian.oprea@lisal.ro

    Lucian,

  2. Fiecare punct de departajare este interpretabil. Sunt mai multe variante castigatoare si te asigur ca acolo mai sunt multe de pus/spus.

  3. Indiferent de platforma cand alegi o thema este recomandat sa alegi o thema care nu este la prima versiune dar nu neaparat, sa fie codata dupa standardele platformei, astfel cand vei folosi module de cache,optimizare sa nu ai probleme de functionalitate, sa nu fie greoaie altfel site-ul se va incarca greu.

Lasă un răspuns

Browse