Tema ecommerce care respecta din start cele mai multe criterii GPEC

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

Cred ca este in interesul oricui, comform principiului univesal al minimei actiuni, sa cunoasca din start care sunt temele fie WP fie OpenCart sau alte CMS care au din start cea mai mare complianta cu setul de criterii GPEC. Propun o zona de genul CMS best compliant with GPEC. De ce sa fortam usi deschise cand putem pleca de la un anume grad de conformitate?

 

Topic deschis 0
Alegerea platformei Organizare magazin online Realizare magazin online Sorinel Balan 2 ani 3 raspunsuri 344 vizualizari Entry 0

Raspunsuri ( 3 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Evaluarea efectuata de cei la care va referiti, din ceea ce stiu, nu include doar ceea ce poate face o tema. In criterile lor sunt incluse multe elemente care nu au legatura cu tema.

  Criteriile prin care se selecteaza o tema pentru un site ar trebui sa fie in functie de ceea ce se vinde sau promoveaza.
  Daca doriti sa discutam mai multe, puteti sa imi scrieti pe lucian.oprea@lisal.ro

  Lucian,

 2. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Fiecare punct de departajare este interpretabil. Sunt mai multe variante castigatoare si te asigur ca acolo mai sunt multe de pus/spus.

 3. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Indiferent de platforma cand alegi o thema este recomandat sa alegi o thema care nu este la prima versiune dar nu neaparat, sa fie codata dupa standardele platformei, astfel cand vei folosi module de cache,optimizare sa nu ai probleme de functionalitate, sa nu fie greoaie altfel site-ul se va incarca greu.

Raspunde la aceasta intrebare