Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Suedia: shopping-ul online din China se scumpeste foc

China

In Suedia, site-urile Alibaba, Ali Express si Wish au ditamai succesul, scrie ecommercenews.eu: in fiecare zi, la aeroportul Stockholm Arlanda ajung in jur de 150.000 de colete cu produse cumparate online din China, de pe astfel de magazine virtuale.

Afacerea era una de succes pana de curand: acum, la intrarea in tara, clientii vor trebui sa plateasca TVA pe cumparaturile din tara asiatica (care va fi o cota parte de 25% din prima coroana platita de cumparator), iar PostNord va cere o taxa suplimentara mare pentru administrarea fiecarui colet (estimata la 12,77 €/125 coroane). Asta inseamna nu doar costuri mai mari pentru cumparatori, ci si pachete care ajung la ei mai incet.

Cifrele indica faptul ca Suedia a pierdut in jur de 102 milioane € (1 miliard coroane) din cauza faptului ca anul trecut nu a incasat TVA pe aceste produse.

Leave a reply