Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Suedia: MyMall.se este marketplace-ul cu cea mai rapida dezvoltare

MyMall.se a avut vanzari mai mari cu aproape 1.200% in iulie 2021 (comparativ cu aceeasi luna a anului trecut) si se pozitioneaza drept marketplace-ul cu cea mai rapida dezvoltare din Suedia, citim pe ehandel.se. In primele 6 luni din acest an, cresterea aproape la fel de mare.

My Mall este mic, comparativ cu alte marketplace-uri populare din Europa, avand pe platforma doar putin peste 300 de vanzatori. Dar numarul acestora se mareste lunar si baza de utilizatori este si in crestere, ceea ce este o raritate in Suedia: aici, consumatorii prefera sa faca shopping online direct de pe site-urile e-commerce, si nu de pe un marketplace. De aceea, anul acesta, MyMall.se estimeaza o cifra de afaceri de 9-10 milioane coroane suedeze (echivalentul a 879.000-976.000 €). „Acum am ajuns la 950.000 de coroane (92.700 € – n.r.) pe luna”, a declarat Hakan Jonsson Bodvar (CEO MyMall), pentru sursa amintita.

Compania a fost fondata in 2016, in scopul de a ajuta magazinele fizice treaca la e-commerce. Dupa ce Bodvar a preluat fraiere afacerii, in 2018, My Mall a trecut printr-o transformare si acum se concentreaza doar pe atragerea retailerilor online pe platforma proprie si, pe viitor, isi doreste expansiunea in intreaga regiune a tarilor nordice.

Leave a reply