Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: un tribunal a decis ca Amazon e raspunzator de produsele vanzatorilor terti de pe site

O decizie recenta a unui tribunal din Philadelphia, citata de engadget.com, stabileste ca gigantul online Amazon poate fi tras la raspundere pentru produsele vandute pe site-urile proprii de partenerii sai. Asta deschide practic usa unor viitoare procese in care Amazon ar putea fi tras de maneca de catre cumparatorii nemultumiti de produsele comandate pe platforma. Compania a vandut produse terte in valoare de 160 miliarde $, in 2018 (vanzarile directe de produse au insemnat 117 miliarde $) si are probleme serioase cand vine vorba despre produsele contrafacute.

Aceasta de cizie a Curtii de Apel din Philadelphia a inversat decizia unui alt tribunal, in procesul in care cumparatoarea unei lese retractabile pentru catei (Heather Oberdorf) si-a pierdut partial vederea, dupa ce a fost lovita peste fata de produsul cumparat de pe Amazon, de la un vanzator (The Furry Gang) care nu mai este active pe platforma din 2016 si care nu a putut fi contactat. Hotararea Curtii de Apel va fi influentata de faptul ca tribunalul urmeaza sa decida daca lesa era cu adevarat defecta.

Leave a reply