Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA e cea mai pregatita tara pentru comertul transfrontalier

indexSe estimeaza ca, pana in 2018, comertul transfrontalier va reprezenta 15% din e-commerce, scrie pymnts.com. In al patrulea trimestru din 2015 (octombrie-decembrie), indexul mondial al gradului de pregatire pentru comert transfrontalier (realizat de platforma amintita) plaseaza Statele Unite pe primul loc, cu 65 de puncte (din 100): site-urile din SUA sunt cele mai pregatite pentru comertul transfrontalier. Pymnts.com analizat aproape 60 de elemente (ca accesul la informatii, preturile, taxele postale, durata checkout-ului) pentru 195 de site-uri din 10 tari, plasandu-le – crescator – pe o scara de la 1 la 100. Scorul mediu a fost de 55 de puncte – un pic mai mic decat cel din trimestrul anterior al acestui an (cand tot tara nord-americana era pe primul loc).

Cele mai bune site-uri transfrontaliere ofera clientului mai multe modalitati de plata, posibilitatea de a plati in monede diverse si accesarea site-ului in mai multe limbi de circulatie internationala. Cifre mai mari au avut site-urile de calatorie (63 de puncte), imbracaminte (57 de puncte) si carti/muzica/filme (56 de puncte).

Indexul ofera si cateva sfaturi retailerilor dornici sa se impuna pe piata internationala:

  • Simplificati checkout-ul! Eliminati box-urile inutile (nr. de telefon), care il enerveaza pe cumparator, si includeti optiunea unei adrese comune de livrare si facturare (pentru a se economisi timp si efort).
  • Traduceti tot! Reduceti barierele lingvistice oferind versiuni ale site-ului dumneavoastra in cat mai multe limbi. Jumatate din primele 10 site-uri din acest index sunt disponibile in cel putin 20 de limbi straine (o crestere cu 30% data de trimestrul anterior al lui 2015). Prin contrast, 80% dintre ultimii 10 retaileri din index au site intr-o singura limba
  • Nu mai obligati clientul sa isi faca un cont! Cumparatorii nu au rabdare si nici nu vor intotdeauna sa-si lase toate datele personale pe un site.
  • Oferiti livrare gratuita! Toti retailerii din top 10 renunta la taxele de livrare si niciunul dintre ultimii 10 nu o fac.

Leave a reply