Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Start-up-ul romanesc Humans.ai continua extinderea in Asia, prin listarea pe Liquid

Startup-ul romanesc de blockchain si inteligenta artificiala Humans.ai anunta (intr-un comunicat de presa) listarea pe Liquid, exchange-ul de criptomonede nr. 1 din Japonia, continuand extinderea companiei pe piata din Asia de Est.

„Suntem foarte incantati sa anuntam ca tokenul nostru, $HEART, este acum listat pe Liquid, exchange-ul cripto numarul unu din Japonia si una dintre cele mai bune platforme din lume, deservind milioane de clienti din intreaga lume. Colaborarea cu Liquid este urmatorul pasin dezvoltarea Humans.ai in Asia de Est, o piata importanta pentru noi si pentru extinderea companiei in regiune, urmand parteneriatele pe care le avem si investitorii strategici din regiune”, transmite Sabin Dima (Cofondator si CEO Humans.ai).

Clasat drept unul dintre cele mai de incredere exchange-uri cu un calificativ de top AA (de catre CryptoCompare), Liquid e una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede-fiat din lume. Sustinand fiat in 6 valute majore, aceasta listare va sustine o adoptie mai mare a tokenului $HEART de catre investitorii cripto din Asia de Est.

Ca parte a planurilor de dezvoltare a Humans.ai in Asia, compania a semnat recent un parteneriat si cu grupul asiatic Next Chymia Consulting, unul dintre principalii investitori ai companiei si un fond de investitii bine cunoscut care sprijina startup-urile si companiile care au ca scop revolutionarea pietelor din regiune cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Humans.ai a dezvoltat o platforma dedicata crearii si guvernarii IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta biblioteca de instrumente de IA este disponibila intr-o suita de tip studio de creatie in care utilizatorii si companiile vor putea sa aleaga si sa selecteze modelele IA de care au nevoie pe masura ce isi aduc ideile la viata. De asemenea, echipa Humans.ai creeaza si gestioneaza genomuri digitale, care incorporeaza elemente precum vocea, imaginea si gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continua sa investeasca in dezvoltarea inovatiilor din spatele ecosistemului Humans.ai si sa le permita inovatorilor sa isi publice si sa monetizeze tehnologiile de inteligenta artificiala pentru adoptie la scara larga.

Leave a reply