Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spania: recomandarile cunoscutilor motiveaza comertul online

spania 1

62% dintre spanioli afla despre un produs de la prieteni sau familie si asta ii determina sa intre online pentru a-l cumpara, aflam de pe emarketer.com, via un sondaj de opinie Cetelem (din decembrie anul trecut). Site-ul estimeaza ca, in 2015, 17,5 milioane de spanioli au cumparat cel putin un lucru pe Internet (cheltuind 16,4 miliarde de euro), iar anul acesta cifra ar putea depasi 18,5 milioane. Mai ales ca 72% dintre respondenti spun ca ar cumpara mai multe din magazinele online, daca preturile ar fi mai mici.

28% dintre respondenti spun ca achizitioneaza ceva online cel putin o data pe luna si sunt motivati in primul rand de recomandarile prietenilor sau a rudelor (62%), apoi de brand-urile prezente online (60%) si de blog-uri (54%). Cat despre ceea ce cumpara, aproape doua treimi (65%) aleg sa cumpere bilete la film, carti si muzica, pe locurile urmatoare in clasament plasandu-se excursiile (63%) si imbracamintea (55%) si incaltamintea (51%).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply