Solutie e-commerce B2B

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

In primul rand vreau sa va spun ca urmaresc cu interes ceea ce se discuta aici, pe ecompedia.ro, dar si in alte locuri pe internet. Este minunat ca exista un astfel de loc. Va multumesc pentru asta.

De o perioada buna de timp ma confrunt cu o problema „grea”. Alegerea unei platforme e-commerce, daca exista una, destinata vanzarii catre societati comerciale sau alte tipuri de entitati juridice (pfa, ii).
In ultima perioada au aparut cateva care afirma ca ofera o astfel de solutie. Sunt foarte curios cum definesc acele putine platforme pe care eu le-am gasit in .ro, o solutie B2B. Detaliile ce le-am gasit pe site-urile celor care afirma ca au astfel de solutii sunt cam … „subtiri”.
So …

Ce inseamna in Romania o platforma B2B ?
Care sunt caracteristicile unei platforme B2B ?
Prin ce se diferentiaza o platforma B2C de una B2B ?

Astea ar fi primele intrebari. As vrea ca cei care doresc sa ma ajute sa gasesc raspunsul la aceste intrebari, sa puna pe ultimul loc integrarea cu un sistem de gestiune. Nu il consider esential, definitoriu sau lucrul care face diferenta. Il consider util dar nu foarte important sau esential.

Va multumesc pentru eventualul ajutor in a-mi clarifica (si poate nu numai mie) ce inseamna o platforma B2B, in Romania.

0
Alegerea platformei Realizare magazin online Solutii software conexe Cristian Fasie 11 ani 0 raspuns 1249 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse