Soft gestiune magazin online si offline

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Avem un magazin online de cosmetice (wordpress), depozit (mag. desfacere) si pct de lucru in alt judet si avem nevoie de un program gestiune intre stocurile de pe site si depozit/pct lucru facturare integrare curier integrare marketplace (emag) integrare sistem POS (plata card).

Momentan am discutat doar cu cei de la expertaccounts insa mai dorim si alte oferte.

Ce soft de gestiune se preteaza pt astfel de activitate?

Multumim.

Deschis 0
Contabilitate & Gestiune Logistica Manuela T 6 ani 5 raspuns 3396 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Buna Manuela,

  Iti propunem sa incerci gratuit, timp de o luna, Smart Bill Gestiune. Acest program de facturare si gestiune iti permite sa centralizezi unul sau mai multe magazine online si magazine fizice (puncte de desfacere, puncte de lucru).
  Poti acum utiliza si Smart Bill POS, care se sincronizeaza cu Smart Bill Gestiune, oferindu-ti practic o singura platforma pentru toate activitatile tale, siguranta operatiunilor, usurinta si rapiditate la un pret mai mult decat rezonabil.
  Poti incerca fara probleme si bani timp de o luna. Este suficient sa iti faci cont aici – https://www.smartbill.ro/ ,iar daca intampini orice dificultati, ne poti contacta pe mail la cloud@smartbill.ro

  Sper ca informatiile de mai sus sa iti fie de folos.
  O zi frumoasa

 2. Strict pentru depozit poti folosi WebWMS care este o solutie profesionala destinata managementului depozitelor. SOlutia estegratuita, dar o sa te coste implementarea, configurare si legarea cu magazinul virtual. Poti sa vezi mai multe detalii aiic: http://webwms.ro

  0
  2018-03-19T13:07:57+02:00

  Cei de la expertaccounts au module pe diverse activitati si pot integra multe dar atentie la costuri.
  Contabilitatea o tineti in expertaccounts? Daca da va fi dificil de lucrat in mai multe softuri.

  Multumesc,

 3. Softurile se conecteaza unele cu altele prin EDI (electronic data interchange) si se schimba datele bidirectional intre ele. Oricum, daca vrei un soft profesional de gestiune depozit varianta recomandata e una dedicata, facuta de cei care s epricep.

  0
  2019-01-13T13:19:23+02:00

  Un ERP ok.

  Cere un demo de la SoftOne sau Socrate. Sunt ERP-uri bune si destul de stabile.

  Bafta.

Lasă un răspuns

Browse