Sistemul drop & ship

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Recunosc ca sunt un novice in e-commerce din acest motiv apelez la sfatul si indrumarea celor care cunosc mai mult decat teorie desfasurarea acestui proces. Cu riscul de a parea o naivitate, as vrea sa pun cateva intrebari in ce priveste sitemul drop&ship.
1. Daca plata se face ramburs, clientul final unde vireaza banii?
2. Cum pot intra in posesia comisionului dupa efectuarea tranzactiei si livrare, in cazul cand toti banii ajung la partener?
3. Exista un anume model de contract drop&ship, sau e valabil un contract de commission si ce se stipuleaza in aceste tipuri de contracte ?
Va multumesc pentru atentie, multumesc anticipat pentru timpul acordat de cei care cunosc aceste aspecte si binevoiesc sa-mi clarifice acest sistem.
Va urez o zi buna tuturor si va doresc mult success! Multumesc!

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online Hapliuc Cezar 11 ani 3 raspuns 2461 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2013-02-08T20:15:58+02:00

  stie cineva in romania exista magazine care practica acest procedeu?ma refer la cele care accepta un asemenea parteneriat.

 1. Eu folosesc la unul din proiectele mele sistemul drop&ship cu peste 95% din furnizori si merge perfect. Mai greu este sa convingi furnizorii urmatoarele:
  – sa livreze in numele tau
  – sa accepte factura si AWB-ul emise de tine
  – sa negociezi un termen de plata de minim 7 zile
  – sa accepte retururi
  – sa suporte costurile de curierat in cazul garantie (cf. legii)
  Desigur trebuie sa ai un contract comercial.
  Daca toate cele de sus sunt acceptate ai noroc. Tin sa recunosc ca la unii furnizori am dus o munca de convingere cateva luni 🙂
  La contractele de comision este mai simplu: contract de comision. Dezavanatajul este ca vei creste business-ul furnizorului, nu al tau.

  0
  2017-03-06T16:18:40+02:00

  Eu folosesc sistemul de dropshipping de ceva vreme si sunt multumit. Sunt producator si imi convine sa am o expunere cat mai mare in piata. De exemplu magazinele naturiste online si cele pentru suplimente pentru sportivi, folosesc foarte mult acest sistem, iar dropshipping le da posibilitatea sa aiba o oferta diversa, iar distribuitorii / producatorii au astfel acces la mai multi clienti.

Lasă un răspuns

Browse