Sfaturi pentru realizare site care sa functioneze

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin on line, www.biorevial.com pe care nu reusesc sa-l fac sa functioneze.
Am apelat si la ”specialisti” care au cerut plata si mare lucru nu au facut.

As prefera sa ma ocup singura dar am citit atitea incit cred ca nu mai stiu cu ce ar trebui sa incep.
Daca se poate a-mi da un set de pasi in ordine cronologica pe care ar trebui sa-i parcurg

Multumesc

Deschis 0
Alegerea platformei Mituri & greseli uzuale Organizare magazin online Planul de afaceri Realizare magazin online floricicav 8 ani 2 raspuns 948 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. sunt f multe aspecte de discutat, daca doresti lasa-mi un email si iti povestesc ce am testat eu, ce a functionat, ce nu…

  2. Aș completa ceea ce a spus Alex mai sus cu un aspect esențial – orice efort de promovare își arată roadele după un timp și nu trebuie întrerupt după câteva săptămâni pe motiv că “nu a funcționat”. Trebuie RĂBDARE.

    Am văzut proprietari de site-uri foarte grăbiți, care au întrerupt un proces de SEO după două, trei luni și apoi au fost convinși că specialistul nu a prestat corect serviciile agreate. Sau au oprit campania de AdWords exact după calibrare (când, de fapt, ar fi putut începe cu totul pus corect la punct), pe motiv că nu a fost “prea” eficientă.

    Rezultatele sunt direct proporționale cu investiția de timp / bani, și sunt influențate și de factori precum nișa magazinului (și concurența existentă), modul în care este construită / modificată platforma site-ului pentru a fi “SEO friendly” și așa mai departe.

Lasă un răspuns

Browse