Se mai poate depune documentatia pentru obtinerea de fonduri structurale pt magazine online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

La un curs de antreprenoriat care se desfasoara la Camera de Comert Brasov ni s-a spus ca se poate obtine finantare pentru promovarea business-ului in mediul online (atat pt constructia magazinului cat si pt promovarea lui). Am cautat pe net si am gasit informatiile de aici http://fonduri.mcsi.ro/?q=node%2F76

Singura problema este ca peste tot in documentatia cu pricina scrie ca data de aplicare este undeva in 2008, proiectul desfasurandu-se intre 2007 si 2011.

Am trimis un e-mail cu intrebari dar deocamdata nu am primit raspuns. Stie cineva sa imi spuna? A accesat cineva astfel de fonduri?

Mersi,
Florenta Danila

Deschis 0
Organizare magazin online Planul de afaceri Florenta Danila 10 ani 2 raspuns 1680 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Apelul a fost deschis intre 5 ian 2012 si 29 iunie 2012. So, acum nu se mai pot depune dosare.

    Înregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line, în mod continuu, începând cu 5 ianuarie 2012 ora 9,00 şi se va încheia în 29 iunie 2012 ora 14,00. Înregistrarea on-line se va realiza la adresa de Internet: http://www.fonduri.mcsi.ro. În termen de maxim 5 zile lucrătoare de la înregistrarea on-line, solicitanţii trebuie să depună dosarul complet la sediul MCSI cu respectarea tuturor detaliilor cuprinse în Ghidul solicitantului pentru această operaţiune.

    De aici: http://fonduri.mcsi.ro/?q=node/232

  2. OK, mersi. Inseamna ca tipa de la curs nu si-o fi facut update…:)

Lasă un răspuns

Browse