Se descurca cineva cu un magazin online cu maxim 3 angajati?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Este mai mult o intrebare de moral, sa stiu daca mai sunt si altii carora le merge bine si care au inceput cu unul-doi oameni si care face in house tot flowul. Este greu la inceput, si poate imi dati ceva recomandari.

Multumesc,
Emanuel Udrea

Deschis 0
Organizare magazin online Planul de afaceri Udrea Emanuel 8 ani 8 raspuns 2152 vizualizari 0

Răspunsuri ( 8 )

 1. Utilizarea Smart Bill Cloud (facturare sau gestiune) si integrarea acestuia cu magazinul online ajunge in timp sa scuteasca unul sau chiar mai multi angajati.
  In viitor urmarim si integrarea cu platformele firmelor de curierat, pentru a avea chiar totul centralizat in Smart Bill.

  Bafta!
  Mircea Capatina
  Cofondator Smart Bill

  0
  2016-03-30T22:28:59+03:00

  Salut,
  Cu 3 oameni deja sunteti o mare echipa 🙂
  Este foarte important ce vinzi. Cei de la MindBlower.ro (cadouri) se descurca foarte bine in 3 oameni.
  Daca ai o platforma opensurse (Presta, WooCart, etc) gasesti suficente resurse pentru a functiona impecabil in doar 3 oameni.
  *Pt contabilitate: Facturis sau SmartBill sunt foarte ok si ieftine. Pt Facturis te pot ajuta cu integrare in PrestaShop.
  *Toti curierii au module de integrare cu platformele opensourse (Mai putin Nemo, dar te pot ajuta si cu asta).
  *Automatizari pentru recuperare cos, abonare la newslatter poti folosii VibeTrace, Marketizator sau Retargeting. Eu personal folosesc VibeTrace, deoarece se ocupa ei de tot (creare de bannere, etc precum si de campania de Newslatter, scutind astfel timp. Accepta plata la perfomanta – comision din conversii).
  Spor la conversii!

  0
  2016-03-31T09:48:08+03:00

  Adrian Zamfira: De curiozitate, ce anume facea softul de se puteau procesa / ambala 300 de comenzi(colete) pe zi cu 2 oameni?
  Multumesc!

  0
  2016-03-31T09:56:08+03:00

  Salut,

  Depinde de foarte multe aspecte. Plănuiești să ai stocuri? Dacă da, este mai complicat să ai un singur om. Câți furnizori ai în plan? Cu ce soft de facturare vrei să lucrezi? Cât de integrat va fi cu magazinul online?

  Noi am început în 2 și a fost foarte ok pentru aproape 1 an. Ținând și gestiunea, în momentul în care a crescut volumul, a fost nevoie de mai multe persoane. Ușor, ușor am ajuns la 5, patru full time și unul pe 2 ore care ne ajută pe partea de programare, rapoarte, etc.

  Am fi putut să ne descurcăm în continuare doar doi, dar am decis că este important să ne concentrăm și pe strategia de creștere.

  Cred că cel mai bine începi cu puțin și crești organic, atunci când și business-ul o cere.

  Dacă întrebarea pe care ai pus-o este pentru schițarea unui plan de afaceri, poți să gândești o relație între cifra de afaceri și numărul de angajați. O creștere proporțională între cei doi indicatori.

  Mult succes 🙂

 2. In aproximativ 30 de zile.
  Trimite-mi, te rog pe email la mircea.capatina@smartbill.ro datele tale daca doresti sa te anunt inca de cand avem o prima versiune.

  Multumesc!
  Mircea Capatina
  Cofondator Smart Bill

  0
  2016-04-03T22:22:33+03:00

  chiar la fiecare intrebare trebue sa spamezi? ai raspuns la unele intrebari, chiar si pe teme legale, gresit sau incomplet, dar de programelul tau nu ai uitat sa mentionezi.

  0
  2016-04-28T21:57:52+03:00

  Ba din contra, iti trebuie om in plus sa faca facturi in Smartbill. Ce-are legatura cu subiectul? BTW folosesc smarbill, e ok-ish

  0
  2016-05-03T22:42:21+03:00

  Sabina,
  Vorbim de conectarea magazinului online la Smart Bill Cloud, in vederea automatizarii unor procese (aceasta e lagatura cu subiectul – mai multa munca facuta de unelte si mai putina de oameni). Dau paste din testimonialul pe care ni l-a oferit Cosmin Miron de la zonia.ro:
  „Integrarea Smart Bill facturare in Magento, platforma pe care este dezvoltat magazinul nostru a fost un lucru benefic deoarece ne-a scurtat timpul de procesare al comezilor iar cu un singur click factura este gata. ”
  Intre timp Zonia a trecut la Smart Bill Gestiune Cloud pentru a rezolva si managementul stocurilor si emiterea documentelor necesare (magazinul online realizeaza si scaderea stocului din Smart Bill, unde clientii nostri isi centralizeaza stocurile, multi avand si magazine fizice pe langa cel online).

  Desigur, nu ne oprim aici, abia am inceput 🙂

  Multumesc!
  Mircea Capatina
  Cofondator Smart Bill

Lasă un răspuns

Browse