Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Salesforce a cumparat platforma e-commerce Demandware

salesforce

Compania americana de software cloud-based Salesforce.com, vrea sa intre pe piata e-commerce-ului, scrie techcrunch.com: Salesforce va plati 2,8 miliarde $ pentru a cumpara Demandware, o platforma e-commerce care ofera sofware si servicii conexe retailer-ilor si brand-urilor producatoare din intreaga lume. Tranzactia va avea lor probabil pana la finele lui iulie. „Demandware este o companie uimitoare – liderul global in cloud al pietei de comert digital. Ajutat de Demandware, Salesforce se va pozitiona in avanpostul viitorului comertului”, a transmis CEO-ul Salesforce, Marc Benioff.

Salesforce este originara din San Francisco, este evaluata la peste 55 de miliarde $, este condusa de Marc Benioff si s-a impus pe piata oferind angajatilor din vanzari solutii pentru contracte incheiate rapid si sigur. Acum, compania paseste in domeniul comertului online, cumparand cu 75 $ toate actiunile Demandware, care a fost listata la bursa in 2012.

Ce va castiga Salesforce in urma tranzactiei? Extinderea tipurilor de contracte pe care le poate incheia cu clientii existenti, posibilitatea de a oferi unui nou grup de clienti servicii noi (marketing, online analytics, software), intrarea in competitie cu nume mari din zona e e-commerce (ca Shopify, Amazon, eBay si Magento), mai scrie site-ul mentionat anterior. Printre clientii Demandware se afla Design Within Reach, Lands’ End, L’Oreal si Marks & Spencer.

Raspunde la aceasta intrebare