Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Salesforce a cumparat platforma e-commerce Demandware

salesforce

Compania americana de software cloud-based Salesforce.com vrea sa intre pe piata e-commerce-ului, scrie techcrunch.com: Salesforce va plati 2,8 miliarde $ pentru a cumpara Demandware, o platforma e-commerce care ofera sofware si servicii conexe retailer-ilor si brand-urilor producatoare din intreaga lume. Tranzactia va avea lor probabil pana la finele lui iulie. „Demandware este o companie uimitoare – liderul global in cloud al pietei de comert digital. Ajutat de Demandware, Salesforce se va pozitiona in avanpostul viitorului comertului”, a transmis CEO-ul Salesforce, Marc Benioff.

Salesforce este originara din San Francisco, este evaluata la peste 55 de miliarde $, este condusa de Marc Benioff si s-a impus pe piata oferind angajatilor din vanzari solutii pentru contracte incheiate rapid si sigur. Acum, compania paseste in domeniul comertului online, cumparand cu 75 $ toate actiunile Demandware, care a fost listata la bursa in 2012.

Ce va castiga Salesforce in urma tranzactiei? Extinderea tipurilor de contracte pe care le poate incheia cu clientii existenti, posibilitatea de a oferi unui nou grup de clienti servicii noi (marketing, online analytics, software), intrarea in competitie cu nume mari din zona e e-commerce (ca Shopify, Amazon, eBay si Magento), mai scrie site-ul mentionat anterior. Printre clientii Demandware se afla Design Within Reach, Lands’ End, L’Oreal si Marks & Spencer.

Leave a reply